1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-10-2018 23:28

Ηρακλής Παπαδόπουλος« Είμαστε καλή ομάδα,θα πρωταγωνιστήσουμε»

Με το δεξί ξεκίνησε η ΑΕΚ τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Volleyleague κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ. Ο Ηρακλής Παπαδόπουλος που σημείωσε 16 πόντους μίλησε στο Volleynews για αυτή την σπουδαία νίκη.
Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, ειδικά για εμάς που είχαμε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός σε κάποια σημεία του αγώνα. Στα σετ που πήραμε όμως ήμασταν πιο ήρεμοι και καλύτεροι στα κρίσιμα σημεία, γι αυτό πήραμε την νίκη. Για μένα δεν έχει σημασία το γεγονός ότι έπαιξα σήμερα καλά γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ και πολλές επιλογές. Για παράδειγμα δεν έπαιξα καλά εγώ στο προηγούμενο ματς για το Λιγκ Καπ, ήταν καλός όμως ο Τζιουμάκας. Σήμερα έγινε το αντίθετο, έτσι πάει αν έχεις μεγάλο και ποιοτικό Ρόστερ. Πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσουμε, πρέπει όμως να δείχνουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλή ομάδα.

Επίσης για το επόμενο ματς με την Κομοτηνή τόνισε: «Η Κομοτηνή είναι μια καλή ομάδα, εμείς όμως κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα ίσα. Δεν έχει σημασία αν παίζουμε με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό ή την Κομοτηνή. Κοιτάμε μόνο να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ