1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2018 21:28

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Μετά το δεύτερο σετ γίναμε μονότονοι»

Δύο πρόσωπα έδειξε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ όπως παραδέχθηκε και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.
«Στο σημερινό ματς με την ΑΕΚ δείξαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Δείξαμε ένα πρόσωπο στα δύο πρώτα σετ και ένα διαφορετικό στα επόμενα τρία σετ. Στα δύο αρχικά σετ δείξαμε την εικόνα που μας έχει συνηθίσει η ομάδα ενώ στη συνέχεια δείξαμε κάτι άλλο. Χάσαμε την επίθεση μας και γίναμε μονότονοι και στην συνέχεια άλλαξε και η εικόνα του ματς. Προφανώς και δεν λέει τίποτα απολύτως το σημερινό ματς και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος . Πιστεύω στην ομάδα μου και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά».

Αλέξανδρος Ράπτης: «Είχα λίγο άγχος, μαθαίνουμε από τα λάθη μας»

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης δήλωσε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και παίξαμε πολύ καλά. Στη συνέχεια κάναμε πολλά λάθη και ίσως χαλαρώσαμε λίγο, όμως είναι νωρίς ακόμα και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Για εμένα ήταν πολύ ωραία η πρώτη μου εμπειρία σε επίσημο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ίσως είχα λίγο παραπάνω άγχος και να έχασα λίγο την ψυχραιμία μου. Παιχνίδι με παιχνίδι θα αισθάνομαι καλύτερα όπως και όλη η ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ