1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-09-2018 15:14

Φερνάντο Μουνιόθ: «Δεν έχει σημασία που ξεκινάμε με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ τίμησε με την παρουσία του την κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2018-19 και διατύπωσε τις πρώτες του εκτιμήσεις για τη νέα σεζόν:
«Εχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας και βάζουμε τις βάσεις για μία καλή και επιτυχημένη σεζόν. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες. Δεν έχει σημασία ποια στιγμή θα γίνει αυτό αλλά σίγουρα η έναρξη της διοργάνωσης είναι σημαντική για όλες τις ομάδες και για τους παίκτες και όλοι χρειάζονται παιχνίδια για να αποκτήσουν ρυθμό. Νωρίτερα έχουμε και τρία επίσημα παιχνίδια για το Λιγκ Καπ και αυτό θα μας βοηθήσει να φτάσουμε καλύτερα στην έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια τις πρώτες αγωνιστικές αλλά στο τέλος θα παίξουμε με όλους, οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ότι ξεκινάμε με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό».

Πριν την έναρξη της κλήρωσης βραβεύτηκε ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League 2017-2018 και του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2018. Το βραβείο παρέλαβε από ο Γενικός Αρχηγός του συλλόγου, Γιάννης Δαλέζιος. Την απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό έκανε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ