1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2013 21:05

Βρέθηκε η «χρυσή» τομή με Ανδρεάδη

Στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠαναθηναΪκού βρέθηκε σήμερα ο Ανδρέας Ανδρεάδης με σκοπό να βρεθεί λύση στην οικονομική εκρεμμότητα που έχει με τους «πράσινους». Ο έμπειρος κεντρικός ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του τριφυλλιού πως ουδέποτε δεν είχε σκοπό να βλάψει την ομάδα και ούτε ήθελε να είναι υπαίτιος ώστε να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών.

Κατά την άποψη του, η σωστή λύση θα είναι να βρεθεί η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως και έγινε, και σαν αποτέλεσμα είχε η αθλητική δικαστής της ΕΣΑΠ, Κωνσταντίνα Γεωργούλια, να απαλλάξει το ΤΑΑ Παναθηναϊκός από την ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από κάθε αγώνα πρωταθλήματος λόγω των οφειλών του προς τον Ανδρεάδη, αλλά και τον Γκενς.

1 σχόλιο

  • Comment Link Χάρης Μ. Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 04:48 posted by Χάρης Μ.

    εκεί στον Ηρακλή το ακούτε; Βρέθηκε η χρυσή τομή με Ανδρεάδη. Δε μπορεί μάλλον κι εσείς ακόμα έχετε καταλάβει το σχέδιο που ξεδιπλώνεται μέρα με τη μέρα. Μπορεί να τους θεωρούσατε κάποιους φίλους σας όμως δε μπορεί θα το έχετε καταλάβει.Εχετε καταλάβει ας πούμε ότι όλοι αυτοί που εμπιστευθήκατε για να τρεξετε φέτος την ομάδα σας έχουν γυρίσει την πλάτη εδώ και πολύ καιρό.Εχετε καταλάβει ότι η μεγαλύτερη πατάτα που κάνατε ποτέ ήταν η πολύ μαγκιά του περασμένου καλοκαιριού και ο εξαναγκασμός σε φυγή της διοίκησης Κολύμπατζη; Αν το έχετε καταλάβει χαμηλά τη μπάλα κι αυτά που διαδίδετε γιατί πάλι στον Κολύμπατζη θα τρέξετε για λύση αφού πολύ απλά δεν μπορείτε. Εχετε ταυτιστεί με τη χειρότερη χρονιά του Ηρακλή και με δική σας ευθύνη (προφανώς έχουν τεράστιες ευθύνες αυτοί που καταχρέωσαν την ομάδα στο παρελθόν).Πήρατε ομάδα νταμπλούχα και την πήγατε αγωνιστικά στα πλει-αουτ και εξωαγωνιστικά για την ώρα στην Α2. Ομως το αστείο είναι ότι επιμένετε να είστε εκεί ακόμα και να πιστευετε ότι είστε και ηρωες. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.Και μην πείτε για τα προβλήματα που είναι γνωστά αφού και πέρυσι με τα ίδια προβλήματα η ομάδα ΄σαρωσε τους τίτλους.Απλά πέρυσι είχε διοίκηση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ