1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2018 21:51

Τραγωδία στο Μάτι: Βολεϊμπολίστρια του ΖΑΟΝ η Εβίτα Φύτρου που πήδηξε στο γκρεμό

Συγκλονίζουν οι άνθρωπινες ιστορίες των αδικοχαμένων από την πυρκαγιά στο Μάτι. Η Εβίτα Φύτρου μαζί με τον αδελφό της και τον μπαμπά της βρήκαν μαρτυρικό θάνατο. Ηταν μάλιστα το κορίτσι που ενώ καίγονταν πήδηξε στο κενό από γκρεμό στην παραλία στο Μάτι αλλά βρήκε το θάνατο. Εκτός από ποδηλάτρια ήταν και βολεϊμπολίστρια του ΖΑΟΝ και η πρόεδρος του συλλόγου Άννα Κορογιαννάκη έγραψε συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του ιστορικού συλλόγου της Κηφισιάς:

«Η Οικογένεια του ΖΑΟΝ συγκλονισμένη, έμεινε άφωνη όταν έμαθε ότι Εβίτα Φύτρου ήταν η δική της Εβίτα. Ασυμβίβαστη πάλεψε το θανατο με " φυγή προς τα εμπρός" πάλεψε όπως πάλευε στο γήπεδο, όμως έχασε... Πατέρας και παιδιά τώρα σε άλλη σφαίρα...Ο ΖΑΟΝ, όταν τα μέλη του Συμβουλίου του συγκεντρωθουν, θα δώσει το όνομα της Εβίτας Φυτρου στις Ακαδημίες του, όχι γιατί έφυγε τόσο άγρια, αλλά σαν παράδειγμα θάρρος και πάλης, μπορούσε και να σωθεί...

Άννα Κορογιαννάκη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ