1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2018 19:12

Επίσημα ο Φινλανδός Τερβαπόρτι στον Πειραιά: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα»

Την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Φινλανδό Έμι Τερβαπόρτι ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Ο 29χρονος πασαδόρος που θα αντικαταστήσει τον Φαμπιάν Ντρίζγκα, δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνιστεί «στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας» και τόνισε πως είναι ανυπόμονος να αγωνιστεί μπροστά στους φίλους των «ερυθρολεύκων».

H ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Έμι Τερβαπόρτι. Ο 28χρονος διεθνής Φινλανδός πασόδορος, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, στο olympiacossfp.gr ο Έμι Τερβαπόρτι ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος του Ολυμπιακού. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας με πολύ υψηλούς στόχους και στην Ευρώπη. Έχω ακούσει πολλά θετικά σχόλια για το σύλλογο. Παρακολούθησα τον ευρωπαϊκό τελικό του Challenge Cup. Ήταν κάτι φανταστικό με τον κόσμο που είναι τόσο φανατικός και περιμένω να είναι και την νέα σεζόν στο πλευρό μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ