1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-05-2018 18:05

Σάκης Ψάρρας: «Είμαι σοκαρισμένος»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς η ανακοίνωση του Νίκου Νικολινάκου να παραιτηθεί από την προεδρία του ΤΑΑ μετά από 10 χρόνια θητείας και επιτυχημένης πορείας.
Ο Ψάρρας ήταν ο προπονητής που υλοποίησε τον στόχο της ανόδου στην Βόλεϊ Λιγκ και της 6ης θέσης στην επαγγελματική κατηγορία και παρότι δεν είχε συζητηθεί κάτι για τη νέα σεζόν όλοι πίστευαν πως σύντομα θα ξεκινούσε ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. «Είμαι σοκαρισμένος. Επεσα από τα σύννεφα. Οτι ξέρετε ξέρω», είπε στο volleynews.gr ο Σάκης Ψάρρας και πρόσθεσε: «Μόλις διάβασα την δήλωση παραίτησης από τα σάιτ τον πήρα τηλέφωνο. Μίλησα με τον πρόεδρο και του ζήτησα να μου πει κάτι περισσότερο για την απόφαση του αλλά δε μου είπε κάτι. Μου είπε "Σάκη η απόφαση μου είναι οριστική για προσωπικούς, επαγγελματικούς και οικογνειακούς λόγους. Θα αποφασίσει η Γενική Συνέλευση". Μόνο αυτό μου είπε. Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις του, ειδικά όταν οι λόγοι είναι προσωπικοί και οικογενειακοί αλλά δεν κρύβω πως ανησυχώ για το μέλλον τον Εθνικού Πειριαώς χωρίς τον Νικολινάκο. Ας ελπίσουμε πως θα βρεθεί λύση για το μέλλον της ομάδας ξέχωρα από το ποια πρόσωπα θα την υπηρετήσουν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ