1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-05-2018 20:57

Γιώργος Ανδρέου: «Ελπίζω την επόμενη χρονιά να μην έχει ο ΠΑΟΚ πάλι τον Ρίτσι στον πάγκο»

Ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου και πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ την σεζόν 2014-15 που ο κατέκτησε το νταμπλ άσκησε σκληρή κριτική σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Metropolis 95.5. Χαρακτήρισε τον Ιταλό τεχνικό μοναδικό υπεύθυνο της απώλειας του εφετινού πρωταθλήματος, τόνισε πως έπρεπε να απομακρυνθεί νωρίτερα  και ευχήθηκε να μην μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν...

 

Για το αν ο Ντανιέλε Ρίτσι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων κατά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ: Θα ήθελα να τονίσω πως η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ ήταν επιτυχημένη. Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο και είναι δευτεραθλητής Ελλάδας. Από εκεί και πέρα, όπως φτιάχτηκε η φετινή ομάδα με τη συνδρομή τόσο του Α.Σ. αλλά και του ΤΑΠ, θα μπορούσε να έχει κατακτήσει το νταμπλ. Πιστεύω κι εγώ ότι ο κ. Ρίτσι αλλά και ολόκληρη η τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν διαχειρίστηκαν σωστά την ομάδα.

Για την ήττα του Ρίτσι από τον Μουνιόθ: Στους προηγούμενος αγώνες όλοι είδαμε κάποιες προπονητικές αδυναμίες του προπονητή του Ολυμπιακού, όμως ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του δεν ήταν κατάλληλα διαβασμένος, ώστε να χτυπήσει πάνω τους. Ο Μουνιόθ έκανε τραγικά λάθη, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να τα εκμεταλλευτεί. Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Γκιόν που είναι ένας παίκτης που με την εμφάνισή του μας έδωσε το Κύπελλο, έμεινε στα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος στον πάγκο. Δεν ξέρω αν υπήρχε κάποιο εσωτερικό πρόβλημα ή κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά ο Γκιόν έπρεπε οπωσδήποτε να αγωνιστεί σε αυτούς τους αγώνες.

Για το αν θα πρέπει να υπάρξει αντικατάσταση του Ρίτσι ενόψει της επόμενης χρονιάς:

«Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει ήδη να κοιτάει την επόμενη ημέρα και κατ’ επέκταση την επόμενη σεζόν. Ελπίζω την επόμενη χρονιά να μην έχει ο ΠΑΟΚ πάλι τον Ρίτσι στον πάγκο. Θα έπρεπε ήδη κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς να έχει απομακρυνθεί ο προπονητής, όμως δεν βρίσκαμε τον κατάλληλο αντικαταστάτη. Θεωρώ τον Ρίτσι ως τον αποκλειστικό υπεύθυνο που χάθηκε το φετινό πρωτάθλημα».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ