1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2018 13:17

Ενδιαφέρον Φράγκου για την προεδρία του ΠΑΣΑΠ

Ο Βασίλης Μηνούδης ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος για νέα προεδρική θητεία στο συνδικαλιστικό όργανο των αθλητών (ΠΑΣΑΠ) και μοιραία όλοι αναζητούν τον αθλητή που θα έχει συνδικαλιστική συνείδηση και γνώσεις, θα έχει χρόνο και διάθεση για να τρέξει τα συμφέροντα των αθλητών και μάλιστα σε μία περίοδο που τα ΤΑΑ ετοιμάζονται να διαβούν τον... Ρουβίκωνα με τις ΙΚΕ.

Ακόμα δεν έχει εκδηλώσει κανείς ενδιαφέρον και τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι μακρινές εκτιμήσεις. Ενα από αυτά είναι τον Ανδρέα Φράγκου ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια έδειχνε πάντα ενδιαφέρον για ενημέρωση και δράση αλλά η επαγγελματική του καριέρα δεν του επέτρεψε να έχει πιο ενεργό ρόλο. Σύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ο Φράγκος συγκεντρώνει όλα τα χαριστικά για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΑΠ με τις ανάλογες βοήθειες φυσικά στο πλευρό.

Κατά καιρούς πέφτει στο τραπέζι και το όνομα του Σωτήρη Πανταλέοντα ο οποίος θέλει να έχει ρόλο αλλά δεν τον ενδιαφέρει η θέση του προέδρου.

Ο Πανταλέων έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στον Παναθηναϊκό και στην «επόμενη μέρα» ειδικά εάν υπάρξει εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα κοινά του Ερασιτέχνη και του ΤΑΑ. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΣΑΠ θα χρειαστεί δυνατή εκπροσώπηση αλλά χωρίς εσωστρέφεια, αποκλεισμούς και συγκρούσεις και οι παράγοντες της νέας διοίκησης θα πρέπει να είναι ενεργά μέλη και στο ανδρικό και στο γυναικείο βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ