1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-05-2018 22:51

Ζήτησε συγγνώμη ο Μουνιόθ για την γκάφα με τις αλλαγές

Ο Ισπανός Φερνάντο Μουνιόθ προς τιμήν του πήρε πάνω του το λάθος στο 4ο σετ του τελικούς με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε συγγνώμη από τους συνεργάτες του και παράγοντες της διοίκησης για το μπέρδεμα που έκανε με τις αλλαγές στο 4ο σετ.
Ο Ισπανός προφανώς δεν είχε υπολογίσει την αλλαγή που είχε κάνει αρχικά του Πετρέα με τον Ανδρεάδη και όταν ήρθε η ώρα των διπλών αλλαγών η τελευταία δεν... έκλεισε κι έτσι έμεινε έξω ο πασαδόρος Ντρίζγκα και μέσα οι δύο διαγώνιοι. Ηρωική όμως ήταν και η προσπάθεια του Νίκου Ζουπάνι που έδειξε για άλλη μία φορά πως είναι ένας ολοκληρωμένος βολεϊμπολίστας αφού εκτός από διαγώνιος αγωνίζεται κεντρικός και έχει εμπειρία και στις πάσες από το μπιτς βόλεϊ. Αλλο όμως το μπιτς βόλεϊ και άλλο το βόλεϊ σάλας σε έναν τελικό και ειδικά απέναντι στον ΠΑΟΚ και μόνο που ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει 22-22 στο 4ο σετ ήταν άθλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ