1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-05-2018 02:49

Σούρδι και Τακουρίδης: Πήραν κόκκινες αλλά στο τέλος... συμφώνησαν

O ακραίος του Φοίνικα Σύρου Αλβι Σούρδι και ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης είχαν λογομαχία πάνω στην ένταση του αγώνα και τιμωρήθηκαν με κόκκινες κάρτες αλλά μετά το τέλος του αγώνα συμφώνησαν πως ο δικέφαλος ήταν καλύτερος και προκρίθηκε δίκαια:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς ο ΠΑΟΚ ήρθε με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς ήταν 2-0 στις νίκες και ήθελε ακόμα μια για να προκριθεί στους τελικούς. Εμείς από την μεριά μας το παλέψαμε όσο μπορούσαμε δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας... σε κάποια κρίσιμα σημεία ήταν πιο αποτελεσματικός και τελείωσε τους κρίσιμους πόντους και εκει κρίθηκε όλο το παιχνίδι», είπε ο Αλβι Σούρδι και ο Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε: «Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Η Σύρος έπαιξε πολύ δυνατά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η διαιτησία έκανε λάθη και δε χρειαζόταν αυτό. Είμαστε ικανοί για το νταμπλ. Το Κύπελλο ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι στου Ρέντη, όπου θα μπούμε με το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε ότι μας αναλογεί».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ