1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-04-2018 22:20

Αρσενιάδης: «Το άγχος φέρνει λάθη»

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε για την δεύτερη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των ημιελικών της Volley League: 
«Σήμερα ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα και θα μπορούσαμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Μας χρειάζονται τέτοιοι αγώνες σε αυτό το επίπεδο. Τελικά η απραξία των προηγούμενων ημερών μας έκανε κακό. Τώρα με τον Ολυμπιακό σε κάθε σετ παίζουμε όλο και καλύτερα αλλά για να φτάσουμε να διεκδικήσουμε νίκη υπάρχει ακόμα απόσταση. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ποιοτική ομάδα, με πολλές λύσεις όταν πιέζεται. Είναι δύσκολο να παρακολουθείς τον Ολυμπιακό αλλά το κάναμε για δύο σετ και ίσως εάν κερδίζαμε ένα σετ να είχαμε καλύτερη τύχη. Επίσης ο τρόπος που έχουμε παίξει τον Ολυμπιακό σε αυτά τα ματς δεν είναι το στιλ μας. Δεν είναι το στιλ μας να παίζουμε με άγχος αλλά το κάνουμε και αυτό φέρνει λάθη. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα στον τρίτο αγώνα».

Ο Αρσενιάδης αναφέρθηκε και στην επιλογή της Ηλιούπολης ως έδρα του τρίτου τελικού: «Ολο αυτό που συμβαίνει με την έδρα της Κηφισιάς στα ημιτελικά των πλέι οφ είναι οξύμορο. Κακώς ξεσπιτωνόμαστε και αυτό στην παρούσα φάση γίνεται για τους τύπους και όχι για την ουσία διότι η εικόνα του βόλεϊ θα ήταν καλύτερη εάν παίζαμε στο Ζηρίνειο με τον Ολυμπιακό. Δεν είχαμε αντίρρηση να παίξουμε στο Ρεντη τον τρίτο αγώνα αλλά την Δευτέρα υπάρχει η φιέστα της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού. Ψάξαμε στο Μετς, στο Μαρκόπουλο, στη Νέα Σμύρνη και βρήκαμε μόνο διαθέσιμο το γυμναστήριο της Ηλιούπολης».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ