1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-04-2013 22:53

«Το χθεσινό παιχνίδι …ανάποδα» (videos)

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκός, Νίκος Ζαλμάς, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακό και επεσήμανε τις ομοιότητες με τον πρώτο τελικό.

«Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν σήμερα το χθεσινό παιχνίδι …ανάποδα. Στα δύο πρώτα σετ ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός και εμείς δεν είχαμε τα στοιχεία που παρουσιάσαμε στον πρώτο τελικό. Στο 3ο σετ θεωρώ ότι λειτούργησε το σερβρίς –μπλοκ – άμυνα και υποδοχή – επίθεση και εάν δεν κάναμε στο τέλος πολλά σερβίς άουτ θα μπορούσαμε να το έχουμε κατακτήσει. Περιμέναμε την αντίδραση του Ολυμπιακού. Μετά από το σημερινό αποτέλεσμα δεν αλλάζει κάτι και δεν θεωρώ ότι υπάρχει πλεονέκτημα έδρας. Εάν την Παρασκευή πιάσουμε τα νούμερα του πρώτου τελικού θεωρώ ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ο Γιοβάνοβιτς αισθάνθηκε μια ενόχληση. Θα δούμε από αύριο πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα».

Χρήστος Δημητρακόπουλος (λίμπερο Παμβοχαϊκού): «Ξέραμε ότι ο δεύτερος τελικός θα ήταν πιο δύσκολος από το πρώτο παιχνίδι. Περιμέναμε πως ο Ολυμπιακός θα είναι αντιδράσει και θα μεταμορφωθεί προς το καλύτερο. Διαθέτει έμπειρους αθλητές και προέρχεται από μία σταθερά καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Καταφέραμε να κάνουμε μία νίκη στους πρώτους δύο τελικούς και για τη συνέχεια, βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ