1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-11-2017 00:41

Σαλαβασίδης: «Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό»

Αντίστροφα μετρά πλέον η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία φουλάρει για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου.

Η Πατρινή ομάδα έχει δύσκολο έργο κόντρα στους νησιώτες ωστόσο θα προσπαθήσει να πιάσει καλή απόδοση και μαζί με την βοήθεια του κόσμου της, να πάρει τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα που θα την ανεβάσει και βαθμολογικά.

Ο ακραίος της ΠΓΕ Παναγιώτης Σαλαβασίδης δήλωσε για το ματς: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο δίπλα μας όλα θα είναι διαφορετικά.

Αγωνιζόμαστε εναντίον του Φοίνικα Σύρου, μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και με παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία όπως ενδεικτικά ο παλαιός γνώριμος στην Πάτρα, ο Γιορντάνοφ, ωστόσο προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι και είναι δεδομένο πως θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό».

Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της Παναχαϊκής συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση στο Κουκούλι με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο να μην αντιμετωπίζει απουσίες και να δίνει βάρος στην τακτική.

Πηγή: gnomip.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ