1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-10-2017 22:34

Δεληκώστας: «Ούτε την δεύτερη εξάδα του Ολυμπιακού δεν κερδίζουμε»

Μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρώτη αγωνιστική της Volley League o προποπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας δήλωσε:
«Είχα πει πως ο Ολυμπιακός είναι πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας και επιβεβαιώθηκα. Για την ακρίβεια είναι τρεις κλάσεις πάνω. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας. Θα έλεγα είναι επιπέδου της ομάδας που είχε στη σύνθεση της τον Μίλκοβιτς. Ούτε τη δεύτερη εξάδα του Ολυμπιακού δεν θα κερδίζαμε που είναι η μισή Εθνική ομάδα. Σε κάθε περίπτωση κοιτάμε μπροστά. Κρατάμε τα καλά στοιχεία του αγώνα και πάμε να προετοιμαστούμε για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς».

Ο διαγώνιος του Παμβοχαϊκού Νίκος Παλέντζας είπε: «Πατήσαμε στο γεγονός ότι παίζαμε με τον Ολυμπιακό την πρώτη αγωνιστική. Αν μπορούσαμε να τον νικήσουμε, μόνο την πρώτη αγωνιστική θα το κάναμε, αλλά είναι πολύ φορμαρισμένος. Κοιτάμε τα θετικά, δείξαμε καλά στοιχεία που με κάνουν αισιόδοξο. Όλοι είμαστε ταπεινοί και «πεινασμένοι» και χαίρομαι που έχω αυτούς τους συμπαίκτες. Υπάρχουν έμπειρα παιδιά, ένας καλός προπονητής και σταφ. Δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ