1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-03-2013 00:04

«Σαν να πήραμε το... Τσάμπιονς Λιγκ» (video)

Στην... ατάκα του Δημήτρη Ζήση, που δείχνει την πίεση που έχουν στην πλάτη τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπακοδήμος μετά την επικράτηση απέναντι στη Νίκη Αιγινίου

«Μας βοήθησε πολύ η υπομονή και η επιμονή πάω στην τακτική μας. Θέλω να αναφερθώ σε μια φράση που είπε ο Δημήτρης Ζήσης μόλις τελείωσε το παιχνίδι. Μου είπε«σήμερα κόουτς είναι σα να πήρα Τσάμπιονς Λιγκ». Σκεφτείτε σε τι πίεση βρισκόταν ο Παναθηναϊκός όλο αυτό αυτό τον καιρό. Μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα στα πλέι άουτ και να βελτιωθεί η ομάδα παντού. Δεν θέλω να λέω φράσεις κλισέ, όπως ο 7ος ή ο 8ος πάικτης. Αναμφισβήτητα ο κόσμος βοήθησε. Πρέπει να ομολογήσουμε ότι παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ήξερε να κρατάει την τακτική της. Μας πίεσε πάνω στις αδυναμίες μας. Αυτό έγινε στο πρώτο και το δεύτερο σετ, αλλά πιστεύω ότι αντιδράσαμε σωστά αλλάζοντας τακτική στο σερβις μας».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ