1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-03-2013 15:51

Κρίνεται η χρονιά για Παναθηναϊκό και Νίκη

Ίσως ο πιο σημαντικός αγώνας της χρονιάς θα γίνει στο κλειστό του Πανελληνίου, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Νίκη Αιγινίου. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να μπουν στα πλέι άουτ και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό στον αυριανό αγώνα. Η Νίκη θέλει να αποφύγει την ψυχοφθόρο διαδικασία, κάτι που θα πετύχει αν νικήσει το τριφύλλι.


Βεβαίως, υπάρχει και το σενάριο για τον Παναθηναϊκό να βρεθεί από αύριο στην Α2. Πρέπει ηττηθεί από τη Νίκη Αιγινίου με 3-0 ή 3-1 και ο Ηρακλής να πάρει τρίποντο από τον Άρη. Σε αυτή την περίπτωση θα υποβιβαστεί χωρίς πλέι άουτ. Πάντως αν υπάρξουν πλέι άουτ, αυτά θα είναι με τρεις ομάδες και θα συμμετάσχει η Νίκη Αιγινίου ή η Λαμία.

Οι «πράσινοι» πήραν... ανάσα απέναντι στον Άρη την τελευταία αγωνιστική. Την ίδια στιγμή, πολύ σημαντική ήταν η διακοπή λόγω Κυπέλλου, με τους παίκτες να βρίσκουν χρόνο για ξεκούραση και αποθεραπεία.

Η Νίκη Αιγινίου από την πλευρά της, αν πάρει το τρίποντο απέναντι στον Παναθηναϊκό, διατηρεί σίγουρα την 9η θέση και ελπίζει σε απώλειες της Λαμίας με τον Μίλωνα για να προσπεράσει ή να ισοβαθμίσει μαζί της και να πάρει την 8η θέση. Αν το Αιγίνιο χάσει από τον Παναθηναϊκό και χρειαστεί να ισοβαθμίσει με τον Ηρακλή, τότε θα βρεθεί σε μειονεκτική θέση διότι ο «γηραιός» έχει πάρει το πλεονέκτημα στη διαφορά πόντων, οπότε η Νίκη θα υποχωρήσει 10η.

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής, η ομάδα θα αναχωρήσει για την  Αθήνα. Ο Γιάννης Μέλκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Πρώτη στην Αθήνα

Στον αγώνα του Α΄ γύρου η Νίκη Αιγινίου έκλεψε τη μπουκιά από το στόμα του Παναθηναϊκού και πήρε τη νίκη με 3-2 σετ. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα είναι η πρώτη που γίνεται στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Η ιστορία των αναμετρήσεων Παναθηναϊκός - Νίκη Αιγινίου
2012-13
30/03/2013 Volleyleague 22η Παναθηναϊκός - Νίκη Αιγινίου
22/12/2012 Volleyleague 11η Νίκη Αιγινίου - Παναθηναϊκός 3-2 (25-27, 24-26, 27-25, 25-23, 15-13)

5 σχόλια

  • Comment Link ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ1 Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 22:30 posted by ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ1

    ΠΗΓΑΙΝΕ στις δηλωσεις του παπ για την διεξαγωγη του πρωταθληματος και ΠΕΣ μου. Το κορυφαίο βέβαια είναι πως σε ένα άλλο άρθρο σε κάθε σχόλιο σου έχεις 3-4 προστακτικές!

  • Comment Link Γ.Σ. Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 20:08 posted by Γ.Σ.

    ????????????νταξξξ δεν θα σχολιασω καν
    αστο ....απλα πηγαινε στις δηλωσεις του παπ για την διεξαγωγη του πρωταθληματος και πες μου ποσοι γραφουν με αντε να μην το πω εμπαθεια...ζηλεια???
    γιατι αν δεν ειναι τοτε μας μισουν για καποιον λογο που δεν γνωριζω.
    απαντησε μου που οφειλονται τοσες πολλες αραδες πονου να σε παραδεχτω
    οσο για τις ταμπελες που λες.....την προστακτικη σου αλλου....εσυ μην βαζεις εγω γουσταρω να βαζω....μπορεις να μην μου μιλας αν θες κιολας χαχαχα ρε τι ακουμε?

  • Comment Link Παιδί της 13 Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 18:07 posted by Παιδί της 13

    Όλοι οι Παναθηναϊκοί αύριο στην Κυψέλη από τις 16:00 . Με φωνή και παλμό να πάρουμε την νίκη ανάσα .

    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ .

  • Comment Link ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ1 Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 14:38 posted by ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ1

    Πόσοι είστε κύριοι Γ.Σ.; Τι πάει να πει εμείς δεν είμαστε εμπαθείς ;Οι εμπάθειες δεν έχουν καμία σχέση με το χρώμα μπλούζας που φοράει ο άνθρωπος. Μην βάζεις λοιπόν ταμπέλες !

  • Comment Link Γ.Σ. Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013 13:36 posted by Γ.Σ.

    περαν της πλακας να μην πεσει
    ετσι απλα .τεραστεια ιστορια
    ΚΑΙ στην τελικη δεν υπαρχει λογος εμπαθειας εμεις δεν ειμαστε σαν καποιους αλλους

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ