1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-05-2017 15:38

Ρουμελιώτης: «Δεν έχουμε στόχο να βλάψουμε τις ομάδες»

Ο Νίκος Ρουμελιώτης πήρε θέση για το γεγονός ότι πολλοί θεωρούν πως οι προτάσεις σε αθλητές της ΕΑΠ θα κάνουν κακό στην μελανόλευκη ομάδα, τονίζοντας:


«Αν θέλαμε να βλάψουμε τις υπόλοιπες ομάδες, δεν θα ζητούσαμε τους αθλητές με υποσχετική, αλλά θα κινούμασταν έτσι ώστε να τους φέρουμε δικούς μας στην ομάδα μας. Θεωρώ ότι από αυτό και μόνο φαίνεται η πρόθεση μας.

Από εκεί και πέρα όμως, αυτό έχει να κάνει με το τι θέλουν οι ομάδες και οι αθλητές, οπότε εμείς απλά προχωρήσαμε σε κάποιες προτάσεις και θα δούμε πως θα εξελιχθούν. Όσον αφορά την ΕΑΠ, περιμένουμε να υπάρξει συνάντηση με τη διοίκηση για να μπορέσουμε να μιλήσουμε μαζί τους».

2 σχόλια

  • Comment Link ΚΩΣΤΗΣ Σάββατο, 27 Μαΐου 2017 21:30 posted by ΚΩΣΤΗΣ

    Πράγματι Νίκο δεν θέλεις να κάνεις κακό στις ομάδες. Να την βγάλεις τζάμπα προσπαθείς. και του χρόνου έχει ο θεός.

  • Comment Link ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΑΓΥΙΑΣ Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 20:15 posted by ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΑΓΥΙΑΣ

    Καλά ρε Νίκο ποιόν δουλεύεις;
    Ζητάς το 50% της βασικής ΕΑΠ. Θέλεις Ράπτη και Ντόντη από ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, τον ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ από ΑΜΑΛΙΑΔΑ, δηλαδή μια εξάδα. Και όλα αυτά με υποσχετική, δηλαδή να μην πληρώσεις, όταν δική σας παίκτες κάνουν προσφυγή για τα δεδουλευμένα.
    Άρα καλά που δεν τους είπες να σε πληρώσουν κιόλας που θα παίξουν στη μεγάλη κατηγορία.
    Πλήρωσε πρώτα τις παλαιές οφειλές, για να έχεις καθαρό κούτελο στην αγορά, και μετά κάνε κουβέντα για να ενισχυθείς από Πατρινούς παίκτες. Τον Νίκο τον ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ που ήταν παλιά στην ομάδα γιατί δεν του κάνεις πρόταση. Υπάρχει κάτι;
    Σε ΠΕΛΕΚΟΥΔΑ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝ., κανένα ενδιαφέρον; Γιατί; Μήπως έχουν Μάνατζερ και δεν θα τα βγάλεις πέρα στην κοροϊδία;
    Μην κουράζεσαι, βάλε τον Κώστα τον Μάνατζερ ή τη γιαγιά να κλίση τις συμφωνίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ