1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2017 02:59

Nα γιατί έχασε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Έπεσαν τα φώτα στο Ρέντη και στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να μένει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πίσω από τον ΠΑΟΚ και να ξεκινάει πάλι από την αρχή για να επιστρέψει στην κορυφή, εξαιτίας των λαθών του καλοκαιρινού σχεδιασμού, των παικτών, αλλά και του προπονητή.

Aς ξεκινήσουμε από την αρχή και την πρόσληψη του Φλάβιο Γκουλινέλι, επειδή τον πρότεινε ένας μάνατζερ χωρίς καν να δουν οτι στο βιογραφικό του είχε συνεχείς απολύσεις και καμία διάκριση. Κι εκεί άρχισε να χάνεται η μπάλα, αφού ο Ιταλός προπονητής πρότεινε παίκτες τους οποίους δεν ήξερε, αλλά απλά ήταν πελάτες του μάνατζερ του. Με τη λογική "έφυγε από τον Ολυμπιακό, χωρίς να μας ζητήσει λεφτά", είναι για μπακάλικα και όχι για ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Με τέτοια επιχειρήματα δεν γίνονται προσλήψεις.

Επόμενο λάθος η επιλογή του Κονσταντίν Τσούπκοβιτς, ενός ακριβού ξένου χωρίς υποδοχή, με τη λογική ότι θα τον καλύπτουν οι Κοκκινάκης, Στεφάνου, κι αυτό έγινε εν μέρει στο Κύπελλο και στο Λιγκ Καπ. Ο Σέρβος "κρυβόταν" στην πρώτη μπαλιά, έκαναν τη βρώμικη δουλειά οι δυο έλληνες υποδοχείς και έβγαινε MVP. Μόλις όμως στους τελικούς βρέθηκαν οι σέρβερ που τον σημάδευαν, άρχισε η απομυθοποίηση και με δεδομένο ότι δεν μπορούσε να πάρει γρήγορη μπάλα, αστοχούσε ή έπεφτε πάνω στο μπλοκ στις ψηλές πάσες. Δεν βοήθησε ούτε στην επίθεση.

Και φτάνουμε στην επιλογή του Λίμπερμαν Αγκάμεζ, που ναι μεν ήταν μεταγραφή με θόρυβο, αλλά ουδείς πρόσεξε ότι ο Κολομβιανός ακόμη κι όταν ήταν στα ντουζένια του, δεν κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό επί τέσσερα χρόνια και ότι την περασμένη χρονιά ήταν εκτός αγώνων για μεγάλο χρονικό διάστημα . Ο Μπόσκαν τον διαχειρίσθηκε όπως μπορούσε, τον κρατούσε στον πάγκο και χρησιμοποιούσε τον Ζουπάνι για να είναι έτοιμος ο Κολομβιανός στα πλέι οφς. Ο Ολυμπιακός πήγαινε με τα νερά του Αγκάμεζ κι όταν έπαιζε καλά κέρδιζε, ενώ όταν βρισκόταν σε περίεργους βιορυθμούς έχανε. Ανάλογα με τα κέφια του...

ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

3 σχόλια

  • Comment Link BALLBOY Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017 15:46 posted by BALLBOY

    Οι αναγνωστες,οι ακροατες,οι τηλεθεατες,οι φιλαθλοι που παρακολουθουν ενα αθλημα μπορει να εχουν αποψη αλλα δεν επηρεαζουν τιποτε και κανενα.Ο δημοσιογραφος που γραφει καθημερινα η μεταδιδει σιγουρα μπορει να επηρεασει ειτε θετικα ειτε αρνητικα.
    Ολοι οι αλλοι λοιπον λενε την γνωμη τους και παει εφυγε,τα γραπτα των δημοσιογραφων ομως μενουν.
    Ανατρεξτε λοιπον τι λεγατε πριν μερικους μηνες η τι λετε απο καιρου εις καιρον Κε Δημοσιογραφεκαι θα καταλαβετε ποσο αντιφατικος και αναξιοπιστος ειστε.
    Αλλο δημοσιογραφια και αλλο προπονητικη.
    Αλλο καλος προπονητης/αθλητης λογω δημοσιων σχεσεων και προωθησης για λογους "ειδικους" και αλλο πραγματικα Προπονητης/Αθλητης.

  • Comment Link Γεδεών Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017 11:22 posted by Γεδεών

    Που είναι τα στατιστικά οέο;

    Δημοσιογραφία χωρίς επίσημα στοιχεία, είναι δημοσιοκαφρίλα, γραφίδα του ορθού απευθυσμένου.

    Η εμπάθεια τυφλώνει την κρίση ορισμένων και λεκιάζει τη γραφίδα άλλων.

    Για το κριάρι δηλ. τον μαέστρο της ομάδας δεν θα πεις τίποτα κύριε Λεμονόκουπα;

  • Comment Link volley fan Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017 08:56 posted by volley fan

    Τό άρθρο σου κατά τήν ταπεινή μου γνώμη είναι ρεαλιστικό.Από τήν ανακοίνωση τού ερασιτέχνη ΟΣΦΠ,όμως εκτός από τά ευκόλως εννοούμενα,έχω τήν εντύπωση ότι πιστεύανε ότι είχαν μία υπερομάδα γιά τά Ελληνικά καί όχι μόνο δεδομένα,ή οποία δέν χάνει.Ατυχέστατες καί οί υποτιμητικές δηλώσεις τών δύο ξένων μετά τήν ισοφάριση τής σειράς τών αγώνων,οί οποίες απαντήθηκαν εντός γηπέδου.Υ.Γ Λίγο ήθελε καί ή Κηφισιά νά κάνει τό μπάμ στόν τελικό,εσείς πού δέν μπορείτε νά τό εξηγήσετε volleyμπολιστικά.Ε Π Α Ρ Σ Η.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ