1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-04-2017 00:18

Δεληκώστας: «Δύο μέρες να παίζαμε, δεν θα νικούσαμε αυτόν τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δηληκώστας τόνισε ότι η απόδοση του Ολυμπιακού έφτασε σε υψηλά επίπεδα και η ομάδα του δεν μπορούσε να νικήσει:

«Είχαμε την ευκαιρία μας για να κάνουμε ανατροπή στο 1ο σετ αλλά δεν την αξιοποιήσαμε. Με τέτοια απόδοση ο Ολυμπιακός δεν χάνει και μέχρι αύριο να παίζαμε. Ο Αγκάμεζ ήταν εξαιρετικός και γενικά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος επιθετικά. Εμείς δεν πήγαμε καλά επιθετικά. Περιμένω περισσότερα στην επίθεση. Έχουμε δύο ημέρες για να δούμε τα λάθη μας και να επιστρέψουμε εδώ για κάτι καλύτερο».

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και νίκησε δίκαια. Δεν τον πιέσαμε όσο θα έπρεπε. Για να κερδίσεις αυτόν τον Ολυμπιακό χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Στην αρχή όλων των σετ ο Ολυμπιακός είχε τις διαφορές και μετά ήταν δύσκολο να γυρίσουμε τον αγώνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε με πούλμαν από το Βραχάτι για να μας υποστηρίξει. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στον δεύτερο αγώνα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ