1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-03-2017 11:30

Γκολίτσης: «Κόλλημα με την Παναχαϊκή»

«Γκολίτση, ψυχάρα για πάντα ΠΓΕάρα», φώναζαν για δύο-τρία λεπτά οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής μετά το τέλος του  αγώνα των «κοκκινόμαυρων» με τον Ηρακλή Χαλκίδας στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Volley League αποθεώνοντας τον προπονητή των φιλοξενούμενων!

 Γεγονός που προκάλεσε απορία σε πολλούς, αλλά όχι στον ίδιο τον προπονητή του Ηρακλή Χαλκίδας, Σπύρο Γκολίτση, ο οποίος στην ερώτηση που του κάναμε τόνισε: «Είναι γνωστό ότι είμαι Παναχαϊκή. Ολοι αγαπούν από μικροί μια ομάδα, εμένα η ομάδα μου είναι η Παναχαϊκή και για το χατίρι της έχω ταξιδεύσει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Αυτό το γνωρίζουν οι οργανωμένοι και με αρκετές είμαι φίλος έχοντας ταξιδεύσει μαζί για να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα».

-Πώς γίνατε Παναχαϊκή, έχετε σχέσεις με την Πάτρα;

«Η Παναχαϊκή με έκανε να έχω σχέσεις με την Πάτρα. Δεν έζησα ποτέ στην Πάτρα, δεν ήμουν φοιτητής ή κάτι τέτοιο. Εγώ μεγάλωσα στη Φλώρινα και μάλιστα είμαι φίλος με τον Ηλία Σολάκη, ο οποίος επίσης κατάγεται από την Φλώρινα. Οταν ο Οτιτζι ήταν στην Παναχαϊκή κόλλησα με την ομάδα, αν και ήμουν και πριν από μικρό παιδί με την Παναχαϊκή. Είχα αφίσες στο δωμάτιο μου μικρό παιδάκι με την Παναχαϊκή. Πανηγύρισα με τις επιτυχίες της, στεναχωρήθηκα με τις ήττες, έκλαψα για τους υποβιβασμούς. Αυτά τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα, δέθηκα ακόμη περισσότερο και δεν πρόκειται ποτέ μου να αλλάξω ομάδα. Επαναλαμβάνω είμαι βαμμένος και φανατικός φίλος της Παναχαϊκής στο ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι είμαι από τη Μακεδονία».

-Σε ποια μέρη έχετε ταξιδεύσει για την Παναχαϊκή;

«Στη Βόρεια Ελλάδα παντού. Στην Εδεσσα, στη Νάουσα, στη Θεσσαλονίκη. Εχω κάνει και τον γιο μου Παναχαϊκή».

-Φέτος έχετε ενημερωθεί για την προσπάθεια που γίνεται με τον Κώστα Κατσουράνη;

«Εννοείται και χαίρομαι πάρα πολύ, που βρίσκει το δρόμο της και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα. Εχω σκοπό να έρθω στην Πάτρα να παρακολουθήσω το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Φωστήρα. Θα πάω να την παρακολουθήσω και στο παιχνίδι με την Θήβα που είναι κοντά στη Χαλκίδα και φυσικά θα είναι στην κερκίδα στο παιχνίδι με τη Χαλκίδα».

-Υπάρχει άλλος στην Φλώρινα που να υποστηρίζει τόσο σθεναρά όσο εσείς την Παναχαϊκή;

«Ανακάλυψα σχετικά πρόσφατα έναν κύριο που έχει μία ταβέρνα και είναι 65 χρονών και αυτός από μικρό παιδάκι υποστηρίζει την Παναχαϊκή από την εποχή Δαβουρλή. Οταν τον γνώρισα συγκινήθηκα ιδιαίτερα, γιατί είναι Φλωρινιώτης ο άνθρωπος και όπως μου είπε παρακολούθησε για πρώτη φορά την Παναχαϊκή το 1972-1973 και από τότε κόλλησε και αυτός. Είμαστε πλέον δύο Φλωρινιώτες που υποστηρίζουμε την Παναχαϊκή, εγώ και ο κυρ Βασίλης. Θα πρότεινα λοιπόν μέσω του βήματος που μου δίνεται να τιμηθεί ο κυρ Βασίλης από την Παναχαϊκή, που έχει τα λάβαρά της, κασκόλ και αφίσες της στην ταβέρνα του. Είμαστε αγνοί φίλοι της και την αγαπάμε, την παρακολουθούμε όσο μπορούμε έστω και από μακριά. Εγώ περιμένω να τελειώσουμε με τα πλέι-άουτ του βόλεϊ, γιατί έχουμε και τη δουλειά μας, για να έρθω πάλι στην Πάτρα να την παρακολουθήσω».

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ

Ο Σπύρος Γκολίτσης τιμήθηκε μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα από τους οργανωμένους φίλους της Παναχαϊκής, οι οποίοι τον κάλεσαν κοντά τους και του έδωσαν μια φανέλα με προσωπογραφίες των μεγάλων «κοκκινόμαυρων» άσων από το παρελθόν με τον Κώστα Δαβουρλή να ξεχωρίζει.

Για την μάχη παραμονής στην Α1 Εθνική βόλεϊ, στην οποία θα βρεθεί αντίπαλος της Παναχαϊκής, ο Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Και εμείς και η Παναχαϊκή και η Κύζικος έχουμε τις ίδιες πιθανότητες. Πολλά θα κριθούν στις λεπτομέρειες, την ημέρα που θα βρεθούν οι ομάδες».

pelop.gr

2 σχόλια

  • Comment Link Οπαδός με απορίες Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 13:32 posted by Οπαδός με απορίες

    Θα έπρεπε επομένως να ερωτηθεί και για το ποια ομάδα θα επιθυμούσε ο ίδιος να υποβιβαστεί.

  • Comment Link Αγαπούλας Αγυιάς Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 10:16 posted by Αγαπούλας Αγυιάς

    Σπύρο είσαι με την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ;
    Καλά το πήραμε το μήνυμα. Πάμε να ρίξουμε τον ΚΥΖΙΚΟ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ