1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-03-2017 01:26

Παπαδόπουλος: «Ενθαρρυντική εμφάνιση»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι η νίκη απέναντι στον Παμβοχαϊκό θα βοηθήσει στην ψυχολογία της ομάδας:
«Κρατήσαμε χαρακτήρα και πολύ καλή τακτική. Είναι μία ενθαρρυντική εμφάνιση που δε μας βοηθάει μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Ο Ρουμελιώτης έκανε εξαιρετική εμφάνιση αλλά δεν έπαιζε μόνος του. Πήγαν πολύ καλά όλα τα παιδιά και ειδικά οι Μαυραγάνης, Κωστόπουλος. Ο Κοτσιλιάνος έχει βοηθήσει πολύ και μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και πάμε για ένα δύσκολο φινάλε όπου θα κριθεί η παραμονή μας».

3 σχόλια

  • Comment Link Liberaki Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 06:39 posted by Liberaki

    Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες του είδους.
    Το μυστικό που όλοι γνωρίζουν και κρύβουν.
    Μεγάλη κατάντια και ντροπή όχι μόνο στους Πατρινούς που χρόνια τώρα βρίσκουν τον τρόπο να "επιβιώνουν"αλλά και για τους κυρίους στο Βραχάτι που η συνεργασία ήταν άψογη!
    Και κατά τα άλλα όλο το ΔΣ της ΕΣΑΠ κοκορεύεται για το περίτρανο προιόν!
    Ντροπή!!!

  • Comment Link Εριστικος Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 00:37 posted by Εριστικος

    Ντροπή να αφήνεις υπόνοιες για την ακαιρεορητα του παιχνιδιού... Μα γίνονται τέτοια πράγματα.....

  • Comment Link ΒΑΛΗΣ Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 22:51 posted by ΒΑΛΗΣ

    ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ; ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΕΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΛΕΙ;ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΜΗ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΑΛΛΟ. ΦΤΑΝΕΙ.... ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ .ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ. Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ.......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ