1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-01-2017 19:14

Παπαδόπουλος: «Οφείλουμε να στηρίξουμε την ομάδα»

Η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει αύριο εκτός έδρας την Κηφισιά και ο προπονητής των πατρινών Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε:
«Η Κηφισιά έχει πολύ καλή ομάδα. Έχει ρυθμό και έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Κι εμείς έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις με τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας και είμαι αισιόδοξος πως θα το επαναλάβουμε και με την Κηφισιά. Με την αποχώρηση του Σορμάζ έχουμε λιγότερες λύσεις στον πάγκο αλλά εδώ που βρισκόμαστε οφείλουμε να στηρίξουμε την ομάδα μέχρι το τέλος».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΑΤΡΙΝΟΣ Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 23:08 posted by ΠΑΤΡΙΝΟΣ

    κ. Παπαδόπουλε νομίζω ότι είναι καλύτερα να πάτε από εκεί που ήρθατε. Δηλαδή στις ακαδημίες της Ε.Α.Π.Δεν είναι δυνατόν να λέτε ότι εμείς έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις με τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας και είμαι αισιόδοξος πως θα το επαναλάβουμε και με την Κηφισιά. Η δεν θυμάστε καλά τα παιχνίδια η σε άλλο γήπεδο ήσασταν.Αφήστε τον Κορδό να κάνει δηλώσεις που είναι πιο ρεαλιστής...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ