1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-01-2017 23:51

Δεληκώστας: «Ανώτερος ο Ολυμπιακός»

Ο Παμβοχαϊκός λύγισε από τον ανώτερο Ολυμπιακό και ο Κώστας Δεληκώστας είπε:
«Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και νίκησε δίκαια. Μας αιφνιδίασε η σύνθεση που ξεκίνησε τον αγώνα. Προσπαθήσαμε στο σερβίς αλλά η υποδοχή του Ολυμπιακού ήταν καλή όπως και ο Κοκκινάκης με τον Αγκάμεζ στην επίθεση. Δεν είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε. Αντίθετα είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πρώτη εμφάνιση του Παπαδημητρίου. Θα μας αλλάξει σίγουρα επίπεδο. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον Τσαδήμα. Έκανε πολύ δουλειά και μεγάλη προσπάθεια. Μας βοήθησε πολύ για να φτάσουμε ως εδώ αλλά λόγω και των υποχρεώσεων στο πανεπιστήμιο του κρίθηκε απαραίτητη η αντικατάσταση του. Του εύχομαι καλή συνέχεια».

1 σχόλιο

  • Comment Link George47 Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 22:16 posted by George47

    Θα ήθελα να δώσω ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Τζελάτι για την εμφάνισή του. Ήταν κατά την γνώμη μου ο μόνος του οποίου "το μάτι γυάλιζε" και ήταν πάντα κατά την άποψή μου ο κορυφαίος της ομάδας μας. Και ένα σχόλιο για Πελεκούδα: Παναγιωτάκη καλός ο χαβαλές στην προθέρμανση με τους παίκτες του Ολυμπιακού, με την - φτωχή - εμφάνισή σου όμως προσβάλεις όλους όσοι πιστέψαμε σε μία υπέρβαση απόψε. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα μας!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ