1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-12-2016 00:13

Γκολίτσης: «Χάσαμε αδικαιολόγητα»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης μετά την ήττα από την Κύζικο Νέας Περάμου:
«Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί πάλι δεν δρέψαμε τους καρπούς των κόπων μας. Χάσαμε αδικαιολόγητα το 1ο σετ, φορτιστήκαμε αρνητικά και παίξαμε ανυπόμονα και με πολλή πίεση. Δυστυχώς δεν σιγουρεύουμε πόντους και σετ που θα μπορούσαν να μας έχουν δώσει προβάδισμα έναντι των αντιπάλων μας. Θα μιλήσω με τους παίκτες μου. Έχουμε μπροστά μας άλλον έναν τελικό με την Παναχαϊκή».

2 σχόλια

  • Comment Link Σταύρος Σφυριδης Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 00:34 posted by Σταύρος Σφυριδης

    Διάβασα τα σχόλια, είτε από ανώνυμους είτε από... δήθεν φίλους της ομάδας του Ηρακλή Χαλκίδας. Καλό λοιπόν θα ήταν κύριοι ή κυρίες, να μιλήσετε επώνυμα!Ως πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας, αλλά και ως μέλος αυτής της ομάδας που είμαι δίπλα στα παιδιά και στην διοίκηση θεωρώ ότι οι... φίλοι της ομάδας πρέπει να λειτουργούν ως φίλοι και όχι εχθρικά απέναντί μας. Με εκτίμηση, Σταύρος Σφυριδης.

  • Comment Link Φίλος Ηρακλή Χαλκίδας Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 05:43 posted by Φίλος Ηρακλή Χαλκίδας

    Όσο ο κ. Γκολίτσης επιμένει να μην αποβάλει την εμμονή του σε ατυχείς επιλογές, η ομάδα θα συνεχίζει να πηγαίνει όλο και χειρότερα. Και για την εικόνα αυτή οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι οι παίκτες, οι οποίοι συνεχίζουν να αγωνίζονται παρόλα τα διοικητικά προβλήματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ