1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-12-2016 22:48

Παπαδόπουλος: «Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Παναγιώτης Παπαδόπουλος μίλησε να της αυριανή αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό για την 8η αγωνιστική της Volley League:
«Μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωση από τον τελευταίο αγώνα. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι που έχει τις ιδιαιτερότητες του. Δεν θα είναι εύκολος αγώνας. Ο Παμβοχαϊκός προέρχεται από καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Μας περιμένει πολύ δουλειά σε υποδοχή και μπλοκ άμυνα».

3 σχόλια

  • Comment Link Στρατος Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 19:27 posted by Στρατος

    Εξαιρετική ανάλυση φίλε ΒΑΛΗ. δεν ήμουν στο γήπεδο αλλά είναι σαν να έχω την εικόνα μπροστά μου :-)

  • Comment Link ΒΑΛΗΣ Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 22:37 posted by ΒΑΛΗΣ

    Στράτο ήσουν στο γήπεδο;Εαν ήσουν και τους γνωρίζεις όλους αυτούς τους ¨"παράγοντες" του αγώνα θα στενοχωριόσουν. Θα μελαγχολούσες για το Παναγιώτη που θέλει να λέγεται προπονητής, για το Νίκο που θέλει να κάνει τον προπονητή,για τον Χριστιά που θέλει να γίνει προπονητής, για το Νίκο που έχει μπερδέψει το θεσμό του προέδρου με του αρχηγού και του επιχειρηματία, για τον Κώστα τον μηχανικό που νομίζει ότι είναι μάνατζερ ακόμα και για τον Σάββα που συμπεριφέρεται σαν να είναι κομισάριος στο τελικό για το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιάδα. Κρίμα κύριοι ..... Σοβαρευτείτε.... είστε ακόμα μάχιμοι και μπορείτε να προσφέρετε στο βόλεϊ χωρίς να γίνεστε περίγελος σε όλους του πατρινούς που σας γνωρίζουμε.

  • Comment Link Στρατος Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 09:15 posted by Στρατος

    Συγνώμη. Ο Νίκος Κορδός δεν είναι ο προπονητής της Παναχαϊκης;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ