1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-11-2016 00:33

Γκολίτσης: «Ανεξήγητα πολύ κακοί»

Ο Σπύρος Γκολίτσης μίλησε για την κακή εικόνα του Ηρακλή Χαλκίδας απέναντι στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωτάθληματος.
«Ήμασταν ανεξήγητα πολύ κακοί. Ο Παναθηναϊκός μας έδωσε τις ευκαιρίες να μπούμε στο παιχνίδι αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, Από εδώ και πέρα τέλος τα ψέμματα. Εχουμε μπροστά μας πέντε ματς φωτιά. Με Κηφισιά, Φοίνικα και Παναχαϊκή στη Χαλκίδα και εκτός Κύζικο και Ηρακλή. Είναι πέντε ματς που θα διεκδικήσουμε τις νίκες».

1 σχόλιο

  • Comment Link Ένας παλιός... Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 11:04 posted by Ένας παλιός...

    Δεν μπορεί όλο και κάποια εξήγηση θα υπάρχει. Οι επιλογές π.χ. των ξένων πλην του διαγώνιου δεν λένε! Η ομάδα είναι τελέιως καινούργια σε σχέση με την περσινή, άρα ήθελε πολύ δέσιμο πράγμα που δεν φαίνεται μέχρι τώρα. Έχεις στα χέρια σου ένα νεανικό σύνολο με ένα καταξιωμένο και έμπειρο λίμπερο,ένα δυναμικό και ταλαντούχο πασαδόρο, ένα επίσης έμπειρο ακραίο, και διαγώνιο με καλά στοιχεία.Αν δεν υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα ή διοικητικά τότε είναι καθαρά θέμα δουλειάς στο γήπεδο.Επικεντρωθείτε λοιπόν εκεί και θα έρθουν τα αποτελέσματα. Βάλτε άλλους να ασχοληθούν με τα εξωγηπεδικά και σείς ασχοληθείτε με την ουσία. Μια επαγγελματική ομάδα θέλει και επαγγελματική δουλειά και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Στρωθείτε όσο έχετε τα περιθώρια!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ