1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-11-2016 00:50

Λάιος: «Λάθη... σχολικού πρωταθλήματος»

Ο προπονητής της Κυζίκου Νέας Περάμου Γιάννης Λάιος τόνισε μετά τη νίκη απέναντι στην Ορεστιάδα:
 «Μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές είδαμε ότι στο τελευταίο σκαλί θα είναι 3 ομάδες. Εμείς, η Ορεστιάδα και η Χαλκίδα. Η Ορεστιάδα με την ήττα που έκανε από εμάς είναι στην χειρότερη μοίρα γιατί έχασε και από την Χαλκίδα. Τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, ειδικά τα εκτός έδρας. Σήμερα υπήρχε πολλή θέληση και πολύ άγχος. Τα λάθη που κάναμε δεν είναι ούτε για σχολικό πρωτάθλημα. Μεγάλες προσπάθειες για κάποιες μπαλιές χωρίς νόημα. Αυτά τα λάθη έβαζαν την Ορεστιάδα στο παιχνίδι, ωστόσο η αλλαγή του πασαδόρου και του διαγώνιου άλλαξαν τη ροή και ξεφύγαμε στο σκορ. Στο τρίτο σετ εκτός από την ψυχολογία που είχαμε, μας βοήθησε και το λάθος της Ορεστιάδας με τις περιστροφές έφεραν το 3-0».

Ο κορυφαίος της Κυζίκου Μιχάλης Σαρικεΐσογλου δήλωσε: «Μία τέτοια νίκη δεν είναι μόνο 3 βαθμοί. Είναι 6 βαθμοί γιατί πήραμε τους βαθμούς από την άλλη ομάδα που έχει ίδιους στόχους με εμάς. Παιχνίδι έγινε μόνο στα δύο πρώτα σετ, το τρίτο δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε. Μέχρι τα μισά των σετ η Ορεστιάδα έπαιζε καλό βόλεϊ, είχε αρκετά καλές φάσεις. Εμείς δείξαμε μεγαλύτερη σοβαρότητα και συγκέντρωση και πήραμε το παιχνίδι».

1 σχόλιο

  • Comment Link Αποστολης Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 12:46 posted by Αποστολης

    Βρε Λαιε μας έχεις κουράσει δύο μήνες με "τα λάθη, νεανική ομάδα κτλ". Οι παίκτες δική σου επιλογή είναι όπως και το τι προπόνηση κάνουν! Μην κοιτάς που πέρσι είχες ομάδα Α1 και μπατζετ 150,000€ για Α2 και ήσουν μάγκας.... Πάντως σε σχέση με την "πετυχημένη πορεία" το στο τριφύλλι το 2013 το με έναν ολόκληρο γύρο χωρίς νίκη φέτος έκανες με την Ορεστιάδα η οποία από την ποδοσφαιρική Ορεστιάδα δεν έχει διαφορά.... Μην ξαναδηλωσεις λάθη απειριας... Έχεις κατσανεβακη, σαρικεισογλου, μπεκιαρη, κρετση, πολυχρονιαδη με μεγάλη πείρα από Α1. Σε παρακαλώ πολύ την άλλη φορά δήλωσε κάτι άλλο αλλιώς πες μας να μην διαβάζουμε δηλώσεις σου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ