1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-03-2013 20:46

«Το ματς της χρονιάς...»

Τόσο ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης, όσο και ο ομόλογός του στον Παμβοχαϊκό, Νίκος Ζαλμάς χαρακτήρισαν τελικό το μεταξύ τους παιχνίδι.
«Για την ομάδα μου είναι το ματς της χρονιάς. Με νίκη κλειδώνουμε την 4αδα και ίσως δημιουργηθούν προϋποθέσεις και για την 2η θέση. Είναι σαν τελικός. Θέλουμε να κρατήσουμε το αήττητο στην έδρα μας με εξαίρεση την ήττα από τον Ολυμπιακό. Είναι ένα ματς ψυχολογίας πρωτίστως και τακτικής σε μπλοκ – άμυνα. Οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά σημεία αλλά έχουν και αδυναμίες Περιμένουμε πολύ κόσμο να μας ενισχύσει κι ελπίζω να τους δώσουμε χαρά. Ο Παμβοχαϊκός έχει δυνατή ομάδα με έμπειρους παίκτες που ξέρουν από δύσκολους αγώνες και διαχειρίζονται καλά την πίεση», είπε ο Σάκης Μουστακίδης.

«Οι τελικοί ξεκίνησαν...»

«Οι τελικοί ξεκίνησαν... Είμαστε έτοιμοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Είχαμε πολύ καλή εβδομάδα και περιμένω να βγάλουμε στο γήπεδο το καλό μας πρόσωπο. Είμαι ευχαριστημένος και με 3-2. Κλειδώνουμε οριστικά την 2η θέση. Μας περιμένει δύσκολη δοκιμασία. Ο Εθνικός είναι ομάδα έδρας, είναι σκληρή ομάδα κι αυτό μας δυσκολεύει. Είναι πολύ σημαντικό που η NOVA δείχνει αυτό το ματς γιατί μάχονται δύο ομάδες της περιφέρειας σε ένα γεμάτο γήπεδο», τόνισε ο Νίκος Ζαλμάς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ