1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-03-2013 18:26

«Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν»

Την πρόθεση του Άρη να κερδίσει τόσο τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, όσο και αυτόν κόντρα στον Ηρακλή, εξέφρασε ο πασοδόρος του Άρη, Γιάννης Χαριτωνίδης


«Κάθε αλλαγή προπονητή συνήθως βοηθάει τις ομάδες. Ελπίζω να γίνει και με την δική μας περίπτωση. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και να μην δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα», είπε ο Βαγγέλης Κουτσονίκας και ο Γιάννης Χαριτωνίδης πρόσθεσε: «Μας ενδιαφέρει πολύ να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Ύστερα από το άσχημο αποτέλεσμα στην Κηφισιά θέλουμε να αντιδράσουμε σωστά. Εμείς θέλουμε την 5η θέση. Ο Παναθηναϊκός παίζει την παραμονή του με τις υπόλοιπες ομάδες και δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι παίζουμε με Παναθηναϊκό και Ηρακλή, δεν θέλουμε να δώσουμε δικαίωμα και να πάρουμε 6 βαθμούς».

Ο διεθνής κεντρικός του Παναθηναϊκού Κάσσανδρος Στίγγας είπε: «Μετά την εμφάνιση που κάναμε με τον Ηρακλή θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, αυτό που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Πάμε να δώσουμε για το καλύτερο. Δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα. Αναλύσαμε το παιχνίδι του Άρη. Έχει πολύ καλή ομάδα».

1 σχόλιο

  • Comment Link dark blue Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 16:27 posted by dark blue

    Οπα χαλαρωσε. Δε χρειαζεται να χαριστειτε, χανετε και στα ισα. Σιγα το φαβορι που δε θα χαριστει. Αν ξεχνας στον πρωτο γυρο εχασες απο τον Ηρακλη εντος εδρας ΧΑΛΑΡΑ. Ακομα και αυτος ο Ηρακλης σας εχει για προπονηση. Ακου δε θα χαριστουν. Μεγαλη πλακα εχετε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ