1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-10-2016 22:13

Κίνδυνος τιμωρίας για τον Παναθηναϊκό, απέσυρε την ένσταση η Παναχαϊκή (το φύλλο αγώνα)

Για επίθεση  οπαδών του Παναθηναϊκού προς μεμονωμένους φίλους της Παναχαϊκής και άναμμα καπνογόνου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κάνει λόγο το φύλλο αγώνα του ματς των δύο ομάδων.  Ετσι ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του τριφυλλιού είναι μεγάλος. 



Μάλιστα η Παναχαϊκή  αρχικά κατέθεσε ένσταση με αφορμή το καπνογόνο που άναψε στο κλειστό της Κυψέλης, την οποία όπως απέσυρε.

 


Αναλυτικά τι γράφει το φύλλο αγώνα:«Στο 2ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 13-11 υπέρ του ΠΑΟ οπαδός του ΠΑΟ που καθόταν στην κερκίδα πίσω από τον Α’ διαιτητή άναψε ένα καπνογόνο, το οποίο έσβησε μετά από άμεσh παρέμβαση των υπεύθυνων ασφαλείας του ΠΑΟ. Μετά το τέλος του αγώνα και αφού είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία χαιρετισμού των ομάδων περίπου 15-20 οπαδοί του ΠΑΟ που κάθονταν στην κερκίδα πίσω από τον Α΄διαιτητή κινήθηκαν απειλητικά και προπηλάκισαν μεμονωμένους οπαδούς πιθανότατα της Παναχαϊκής (σ.σ. ανάμεσά τους ήταν ο Τάσος Ρουμελιώτης). Είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ μικρού αριθμού οπαδών των δύο ομάδων στη γωνία της κερκίδας πίσω από τη γραμματεία». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ