1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-10-2016 20:10

Ηλίας: «Περιμένουμε τον κόσμο του Ηρακλή»

Ο Θεοδόσης Ηλίας είναι β΄πασαδόρος του Ηρακλή αλλά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Φοίνικα και αύριο θα υποδεχτεί την παλιά του ομάδα.

«Πέρυσι πέρασα μια πολύ ωραία χρονιά στη Σύρο που συνοδεύτηκε και από την καλή αγωνιστική εικόνα. Οι σχέσεις που ανέπτυξα με τους ανθρώπους του νησιού ήταν άψογες και συνεχίζουμε να έχουμε πολύ άριστες επαφές. Ωστόσο αύριο θα βρεθούμε αντίπαλοι. Είναι διαφορετικός αγώνας σε σχέση με αυτόν που παίξαμε στη Σύρο για το Λιγκ Καπ», είπε ο Θεοδόσης Ηλίας και πρόσθεσε: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Περιμένουμε τον κόσμο του Ηρακλή να έρθει να μας υποστηρίξει όπως έκανε και στον αγώνα με την Ορεστιάδα. Είμαστε μια καινούρια ομάδα και αγώνα με τον αγώνα δενόμαστε ακόμα περισσότερο και αποκτάμε καλύτερη χημεία. Στόχος μας είναι η είσοδος στην 8αδα και τα πλέι οφ και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε μια καλύτερη θέση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ