1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-10-2016 23:17

Ανδρεόπουλος: «Ώρα να διεκδικήσει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός»

Μετά τη νίκη επί της Κυζίκου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας και δεν δίστασε να κάνει λόγο ακόμα και για πρωτάθλημα 


 

«Με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνιστήκαμε, λόγω των σημαντικών ελλείψεων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, ήταν μια τεράστια νίκη, η οποία κυρίαρχα στηρίχτηκε στην ψυχή των αθλητών.

Καταφέραμε να ανατρέψουμε το κακό νευρικό και ξεκίνημα, όπου κάναμε πολλά λάθη. Στην πορεία βρήκαμε ρυθμό και στο τέλος πετύχαμε μια σπουδαία νίκη.

Η ομάδα μας φέτος έχει στοιχειά πρωταθλητισμού και πιστεύουμε ότι μετά τη σταθεροποίηση των προηγούμενων ετών, ήρθε η ώρα ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας εδώ στην Κορινθία, στους οποίους αξίζει ένα μπράβο για τον τρόπο που μας συμπαραστάθηκαν και τραγουδούσαν για μας. Ήταν κι εκείνοι συντελεστές της νίκης»

4 σχόλια

  • Comment Link γιωργος απο λουτρακι Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 13:58 posted by γιωργος απο λουτρακι

    posted by volleakia ειναι καλο για μια ομαδα να παιρνει αποτελεσματα ακομη και οταν εχει προβληματα η δεν παιζει καλα γιατι χθες η ομαδα δεν θαμποσε με τη αποδοση της ,αλλες χρονιες χαναμε σιγουρους βαθμους απο τετοιες ομαδες

  • Comment Link Βολεάκιας Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 12:46 posted by Βολεάκιας

    Σιγά ρε Ανδρεόπουλε....τον Κύζικο κέρδισες....μην τρελλαίνεσαι!
    Ας μην ήταν άπειροι οι ξένοι της Περάμου και θα γέλουσε και το παρδαλό κατσίκι χθες

  • Comment Link κισμετ Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 07:03 posted by κισμετ

    Κακο βολλευ και απο τις 2 ομαδες....Δικαιολογια ειναι το αγχος της πρεμιερας και οι απουσιες του ΠΑΟ. Εμφανεστατη η ελλειψη πασσαδορων και στις 2 ομαδες.αδικαιολογητα τα πολλα νευρα τουΔασκαλου του Λαιου!! Ατυχεστατη η δηλωση του Ανδρεοπουελουτυ για πρωταθλημα....Κακο επισης ηταν και το Σαββατο το παιχνιδι Παμβοχαικου Χαλκιδα.

  • Comment Link super13 Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016 21:48 posted by super13

    Ειναι κατι σαν να λεμε οτι θελουμε να βεψουμε αυγα οχι με μπογιες αλκα με....... ες. Κοουτς βαλε στοχο εξαδα και βλεπουμε για κστι καλυτεγο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ