1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-10-2016 13:58

Μπόσκαν: «Τον καλύτερο μας εαυτό για να πανηγυρίσουμε στο τέλος»

Χαρούμενος που επιστρέφει ως προπονητής στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Σλόμπονταν Μπόσκαν στο osfp.gr, ενώ σχολίασε και τον κόσμο του συλλόγου.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά ως προπονητής. Γνωρίζω πολύ καλά από την προσωπική μου εμπειρία που αποκόμισα με την προηγούμενη παρουσία μου, ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σύλλογο, με μεγάλες απαιτήσεις. Στον Ολυμπιακό πρέπει συνεχώς να αποδεικνύεις πράγματα και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει φέτος πολύ καλή ομάδα και το πλάνο του περιλαμβάνει την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων αλλά και τη διάκριση στην Ευρώπη. Στο Cev Cup θα αντιμετωπίσουμε την Σουργκούτ και η πρόκριση θα εξαρτηθεί από το πώς θα παίξουμε εμείς. Ωστόσο περισσότερα θα μπορώ να πω μόλις συγκεντρώσω πιο πολλές πληροφορίες».

Ενώ αναφερόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» συμπλήρωσε: «Αποτελούσε πάντα μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να παίζω μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Οι φίλαθλοι μας περιμένουν πολλά από εμάς και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος της σεζόν αλλά και για να δικαιώσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ