1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-08-2016 15:50

Επέστρεψε ο Ταυρής, πήρε Μάρκου ο Ηρακλής Χαλκίδας

Την επιστροφή του λίμπερο Κωνσταντίνου Ταυρή και την απόκτηση του ακραίου Αργύρη Μάρκου ανακοίνωσε ο Ηρακλής Χαλκίδας. 
Ο Κωνσταντίνος Ταυρής επιστρέφει στη Χαλκίδα από τη Σύρο όπου τα τελευταία χρόνια (λόγω σπουδών στο Πανεπιστήμιο Σύρου) αγωνίστηκε με τις ομάδες του Μέγα Αλέξανδρου και του Νεώριου Σύρου, ενώ ξεκίνησε το βόλεϊ στα παιδικά τμήματα της ΑΓΕΧ.

Ο Χαλκιδέος λίμπερο (έχει αγωνιστεί και ως ακραίος) εντάσσεται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Ηρακλή Χαλκίδας, νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος και περιμένει ανυπόμονα την έναρξη της προετοιμασίας.

Μιλώντας προς την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρει:

« Επέλεξα να επανέλθω στη γενέτειρα πόλη μου τη Χαλκίδα και να κάνω ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην αθλητική μου διαδρομή, συμμετέχοντας με όλες μου τις δυνάμεις στη μεγάλη προσπάθεια για διάκριση που κάνει ο Ηρακλής Χαλκίδας στη VolleyLeague».

Παίκτης του Ηρακλή Χαλκίδας kings θα είναι από τη νέα σεζόν και Αργύρης Μάρκου. Ο Χαλκιδέος ακραίος προέρχεται από τα παιδικά τμήματα της ΑΓΕΧ, αγωνίστηκε για μία χρονιά με επιτυχία στην Α2 Εθνική κατηγορία με την ομάδα της Παλλήνης και στη συνέχεια στο τοπικό πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΠΑΑΑ με τον ΟΠΕΧ.

Ο Αργύρης Μάρκου μιλώντας προς την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.iraklisxalkidas.gr τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα που θα εκπροσωπήσει για πρώτη φορά την πόλη μου στην Α1 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ. Ως αθλητής και ιδιαίτερα ως Χαλκιδέος θα κάνω ότι μπορώ για να αναδείξω αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή Χαλκίδας για να επιτύχουμε όλους τους φετινούς μας στόχους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ