1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2016 18:20

Ο Κάλας στον Παναθηναϊκό

Δεν πέρασε ένας μήνας που το Ροδίων Άθλησις ανακοινωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πέτρο Κάλα και με άλλη ανακοίνωση γνωστοποιεί την παραχώρηση του νεαρού στον Παναθηναϊκό.  Έτσι ο Κάλας μπαίνει στη λίστα όσων έχουν αγωνιστεί στους δύο αιώνιους αντιπάλους.
Ο 20χρονος ακραίος ξεκίνησε την από το Περιστέρι και μεταπήδησε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Το 2014 πήγε στον Πανελλήνιο και την περσινή σεζόν έκανε μια καλή χρονιά στο Ροδίων Αθλησις.

Η ανακοίνωση 
«Θα θέλαμε ανακοινώσουμε ότι ο αθλητής μας Πέτρος Κάλας την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 θα αγωνίζεται στην Volleyleagυe με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο αθλητής βρήκε την ηρεμία και την σιγουριά την οποία έψαχνε στην ομάδα μας και με αρκετή δουλειά εξαργυρώνει, αυτή την στιγμή με τον καλύτερο τρόπο, τόσο την εξαιρετική πορεία του Ροδίων Άθλησις στο περσινό πρωτάθλημα όσο και την δική του αγωνιστική εξέλιξη.
Παρότι υπήρχε συμφωνία με τη διοίκηση για την νέα χρονιά, δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη για την μετακίνηση του αθλητή.
Είναι τιμή και χαρά μας που το Ροδίων Άθλησις έγινε το σκαλοπάτι του Πέτρου για το βήμα παραπάνω. Ελπίζουμε στο μέλλον κι άλλοι αθλητές μας να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ