1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-05-2016 21:42

Γενική Συνέλευση για την επόμενη μέρα στον Ηρακλή

Γενική συνέλευση αναμένεται να γίνει στον Ηρακλή με αποκλειστικό θέμα το μέλλον του βόλεϊ.

 

 


Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Καλούνται τα μέλη του Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 25/05/2016 με θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1) Πρόσκληση ενδιαφέροντος ανάληψης του τμήματος βόλεϊ

2) Εκλογές του σωματείου Η έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Κατσάνειο και ώρα 19.00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο στις 20.00.

Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου να δώσουν το παρόν διότι το μέλλον του Συλλόγου αφορά όλους μας. 

1 σχόλιο

  • Comment Link Γ.Χ. Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 10:55 posted by Γ.Χ.

    ποια μελη; Πόσα είναι; Πάνω από 10; Ελάτε ρε μην ντρέπεστε, πειτε το μας. Μεγάλη πλακα. Και τι περιμένετε; Εκδήλωση ενδιαφέροντος; Σοβαρά τώρα ή πλάκα κάνετε; Μα αφού η Πετοσφαιριση εχει εσας τους παναξιους και άπλες παραγονταρες, τι τους θέλετε τους άλλους. Πάντως αν παραιτηθείτε τελείως και απομακρυθείτε τελείως από την ομάδα, υπάρχει έτοιμη λύση για την ομαδα που θα την έχει σε επίπεδο Ηρακλή όχι σε επίπεδο Πετοσφαιρισης 2015. Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα. Απλά και μόνο πρέπει να φύγετε εσείς. Για να δούμε πόσο αγαπάτε τον Ηρακλή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ