1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2016 23:10

Γεωργιάδης: «Πρέπει να βρεθεί τρόπος να βοηθήσουμε τον Εθνικό»

Με τον Πρόεδρο του ΤΑΑ Βόλει του ΜΓΣ Εθνικού, Γιώργο Γεωργιάδη, είχε μια αναλυτική συνομιλία ο Κώστας Πατερόπουλος στον status radio.
Αναλύθηκε η αγωνιστική χρονιά της ομάδας βόλει με τα μάτια του Προέδρου και το πώς από χορηγός αποφάσισε να εμπλακεί με τα διοικητικά. Ο κ.Γεωργιάδης παρουσίασε το μεγάλο πρόβλημα της χρηματοδότησης και την ανάγκη στήριξης της ομάδας από τον ερασιτέχνη Εθνικό και τις δυνάμεις της πόλης.

Για να ακούσετε την συνέντευξη πατήστε εδώ.

2 σχόλια

  • Comment Link Αρχαιος Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 15:05 posted by Αρχαιος

    Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά…..τα τελευταία 2 χρονιά η Ευρώπη κόστισε από 15 μέχρι 25 χιλ. και αν δεν πήγαιναν αντί για 2 μισθούς μέχρι τώρα (ναι πόσους πήραν τα Ελληνόπουλα –Αλεξανδρουπολητες ) θα περνάνε 5-6 . Αυτή είναι η αλήθεια…..Ο πρόεδρος έβαλα λεφτά σε ένα βαρέλι με μεγάλο πάτο…αν και έδωσε πολλά σε παλιές αμαρτίες και ακούει και πολλές Μα@@@@ από εδώ και από εκεί από ειδήμονες του αθλήματος, και για αυτό και παραιτήθηκε αν η πληροφορίες μου είναι σωστές .Τώρα πάλι στην Α2 και με στοίχημα από τώρα…….

  • Comment Link Αλεξανδρουπολιώτηε Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 20:39 posted by Αλεξανδρουπολιώτηε

    Πρόεδρε καλα τα λες όμως με ξένα κόλυβα δεν κάνεις μνημόσυνο.
    Γιατί δεχτήκατε να παίξετε στην Ευρώπη ενώ δεν υπήρχε σάλιο; Με εράνους στην τοπική αγορά δεν βγάλατε τα έξοδα των ταξιδιών σε Σερβία και Πορτογαλία;
    Ποιοι παίκτες ειναι απλήρωτοι;
    Η Α1 δεν είναι θέσφατο, αν δεν υπάρχει χρήμα ας πέσει η ομάδα παρα να υποθυκεύεται το μέλλον της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ