1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2016 15:46

Μπαμπαλιούτας: «Η κατάθεση ψυχής και το κλάμα της υπερέντασης»

Ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας μετά την νίκη με 3-2 του Άρη επί του Παμβοχαϊκού. Ο λίμπερο των κιτρινόμαυρων μίλησε για την υπερπροσπάθεια του ίδιου και των συμπαιχτών του, καθώς και για το... κλάμα ορισμένων από την υπερένταση της στιγμής.
«Σήμερα όλοι οι παίκτες του Άρη έκαναν κατάθεση ψυχής. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και για πολλούς αυτό το αποτέλεσμα θα θεωρηθεί έκπληξη γιατί η ομάδα μου έχει πολλά αγωνιστικά και μη προβλήματα τα οποία δεν μας αφήνουν να κάνουμε σωστή προπόνηση και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια όπου η ομάδα μου έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της.  Δώσαμε ότι είχαμε από τα αποθέματα των δυνάμεων μας. Κάποια στιγμή κάποιοι από τους συναθλητές μου έκλαιγαν από την υπερένταση. Εκμεταλλευτήκαμε πιθανόν και χαλάρωση των παικτών του Παμβοχαϊκού που πίστεψαν ότι θα μας νικούσαν άνετα. Μας πήγαν και κάποιες φάσεις και έτσι καταφέραμε και κερδίσαμε, εξάλλου αυτή είναι και η ομορφιά του αθλητισμού».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ