1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2016 21:29

Νίκολιτς: «Νίκη ψυχολογίας ενόψει ΠΑΟΚ»

Νίκη ψυχολογίας ήταν η σημερινή για τον Φοίνικα επί της Λαμίας, όπως δήλωσε και ο Ντούσκο Νίκολιτς.

«Μετά από δύο ήττες με Άρη και Κηφισιά στο κύπελλο χρειαζόμασταν και καλή εμφάνιση και τη νίκη. Χρειαζόμασταν τους βαθμούς αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας διότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το Λιγκ Καπ. Δεν είχαμε καλή αντίδραση στο 2ο σετ. Δεν εστιάζω κάπου τις αδυναμίες μας. Όλη η ομάδα δε πήγε αλλά στο 3ο και στο 4ο σετ ήμασταν πάλι πολύ δυνατοί. Δεν κοιτάμε ποια θέση θα έχουμε μέσα στην 4αδα. Αυτό που κοιτάμε είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά, γιατί όχι και στην πρώτη θέση. Θα προετοιμαστούμε για τον δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ. Θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να δώσουμε χαρά στους φίλους του βόλεϊ στο νησί».

«Δεν τα παρατάμε»

Ο προπονητής της Λαμίας Πέτιο Ντραγκίεφ που έπαιξε κόντρα στην παλιά του ομάδα (2007-09) δήλωσε: «Παλέψαμε για άλλη μία φορά αλλά δεν ήταν αρκετό. Ο Φοίνικας στην έδρα του πιάνει φοβερό σερβίς. Παρόλα αυτά κρατήσαμε όσο μπορούσαμε αλλά είχαμε απέναντι μας μία ομάδα που έπαιζε λες και ήταν τελικό με τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ. Δεν τα παρατάμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και ελπίζουμε να βρούμε κι εμείς κάποια ομάδα που θα είναι λίγο χαλαρή για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε».

1 σχόλιο

  • Comment Link Volleyball Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 19:46 posted by Volleyball

    Θα μας τρελλλάνεις ρε φίλε;Ποια ψυχολογία και πατατιές μας λες τώρα...Αμα έχανες και από τη Λαμία,πως θα έφευγες από το νησί....Δώσατε το παιχνίδι στον Άρη και στη Λαμία δε γίνεται...Μη τρελαθούμε ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ