1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2016 22:08

Ντέρμπι «πρασίνων» στην Κυψέλη

Το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ορεστιάδας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής (6/2, 16.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης - Μουλά Ειρ.).
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα στη Σύρο από το Φοίνικα που του περιόρισε στο ελάχιστο τις ελπίδες για την 4αδα αλλά για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τους παίκτες του ο λογαριασμός θα γίνει μετά την 22η αγωνιστική. Εδώ και 13 χρόνια οι αθηναίοι δεν έχουν χάσει από τους ακρίτες στην έδρα τους, ενώ στον Α΄γύρο προηγήθηκαν 2-0 σετ στην Ορεστιάδα και ηττήθηκαν 3-2.
Πριν την αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του Άλβι Σούρδι, που αναδείχτηκε MVP του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. – Κηφισιά (25/1). Την απονομή θα κάνει ο Ρούλης Αγραπιδάκης.

H Ορεστιάδα κατεβαίνει στην Αθήνα με καλή ψυχολογία μετά το 3-1 επί του Παμβοχαϊκού που την διατήρησε στην 8η θέση, +3 από την Παναχαϊκή. Οι ακρίτες ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει την είσοδο τους στην 8αδα και θέλουν να μείνουν μακριά από τις περιπέτειες.

Προβάδισμα ο Παναθηναϊκός 16-7

Από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων η Ορεστιάδα και ο Παναθηναϊκός έχουν αναμετρηθεί 23 φορές για το πρωτάθλημα με τους αθηναϊους να προηγούνται στις νίκες με 16-7. Στην έδρα του Παναθηναϊκού η Ορεστιάδα έχει να νικήσει από το 2003.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ