1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2016 21:26

Επιστροφή Ανδρεάδη στη Μίκρα

Μπορεί ο Φοίνικας να έχει εξασφαλίσει την είσοδο του στην 4άδα, αναμφίβολα όμως ο αυριανός αγώνας απέναντι στον Άρη στην Μίκρα, είναι άλλη μία δοκιμασία για τους συριανούς (16η αγωνιστική, 6/2, 19.00, Διαιτητές: Βασιλειάδης - Δανιηλίδου). Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι ο Ανδρέας Ανδρεάδης, που πριν μία βδομάδα αγωνιζόταν στον Άρη και πλέον ανήκει στον Φοίνικα.

Ο Άρης προσπαθεί να ανακάμψει μετά από 5 συνεχόμενες ήττες που τον έχουν φέρει στην 10η θέση. Η ομάδα του Γιάννη Μέλκα αναζητά τη νίκη που θα τον βγάλει από το βαθμολογικό αδιέξοδο. Τα προβλήματα είναι ο μόνιμος σύντροφος με πιο σοβαρό εκείνο του Γιάννη Κυριακίδη που έχει ενοχλήσεις στο μηνίσκο και κάνει ειδική θεραπεία για να βγάλει τη σεζόν. Οι Γκιρτζίκης, Χαριτωνίδης έστω και με ενοχλήσεις έβγαλαν τις προπονήσεις.

Φοίνικας μετά το 3-1 επί του Παναθηναϊκού κλείδωσε την θέση του στην πρώτη 4αδα και πλέον αναζητά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Ενόψει και του αγώνα με την Κηφισιά στο κύπελλο οι συριανοί θέλουν να ανεβάσουν στροφές και να παίξουν ποιοτικό βόλεϊ. 

To σερί ανήκει στον Φοίνικα

Σε 18 αναμετρήσεις που έχουν γίνει από τη σεζόν 2008-09 οπότε και ο Φοίνικας Σύρου ανέβηκε στην Volleyleague η ομάδα των Κυκλάδων προηγείται στις νίκες με 13-5. Ο Φοίνικας μετράει σερί νικών 8-0. Την τελευταία φορά που νίκησε ο Άρης ήταν στις 7 Νοεμβρίου 2011.

*H φωτογραφία είναι από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Σύρο, με τον Ανδρεάδη να ετοιμάζεται για επίθεση στην τωρινή-πλέον ομάδα του

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ