1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-02-2016 07:21

Πιάτσα: «Η ομάδα μου ήταν πολύ καλή»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Εθνικό: «Είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Απο τους αντιπάλους μας έλειπε ένας σημαντικός παίκτης, αλλά αυτό δεν αφορά εμάς, μιας και η ομάδα μου ήταν πάρα πολύ καλή. Τώρα κοιτάμε μπροστά τους δύο αγώνες με την Παναχαϊκή για Πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά και τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό».
O Μπόζινταρ Τσουκ δήλωσε: «Ήταν ένα σχετικά εύκολο ματς για εμάς έτσι όπως εξελίχθηκε, νομίζω οτι παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και εφαρμόσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο μιας και η συνέχεια αναμένετε πολύ δύσκολη μιας και θα έχουμε υποχρεώσεις σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο αλλά και Λιγκ Καπ».

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης είπε: «Θέλαμε να ξεκουράσουμε τον Μιγιαήλοβιτς και να κάνουμε μία καλύτερη διαχείριση για τη δύσκολη συνέχεια κι ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ