1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2016 01:12

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα των «μπλόκων»

Λόγω των αγώνων της 15ης και εμβόλιμης αγωνιστικής της Volley League την Τετάρτη και την Πέμπτη οι ομάδες που είναι φιλοξενούμενες ετοιμάζονται για μεγάλες περιπέτειες, καθώς για να φτάσουν στους προορισμούς τους θα πρέπει να περάσουν τα μπλόκα των αγροτών στις εθνικές οδούς, ενώ δεν αποκλείονται και αποκλεισμοί κατά την επιστροφή στις βάσεις τους.
Το πρόβλημα το έχουν κυρίως ο Παμβοχαϊκός που από το Βραχάτι καλείται να ταξιδέψει στην Ορεστιάδα, η Παναχαϊκή που θέλει να ταξιδέψει οδικώς στη Θεσσαλονίκη, ο Αρης που κατεβαίνει στην Αθήνα για τον αγώνα με την Κηφισιά, ο Παναθηναϊκός που πάει στη Σύρο και η Λαμία που ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη. 

Αεροπορικώς από την Αλεξανδρούπολη ταξιδεύει ο Εθνικός για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η ακριτική ομάδα έχει πρόβλημα για την επιστροφή της στην Αλεξανδρούπολη καθώς την Πέμπτη είναι η 24ωρη πανελλαδική απεργία και παράγοντες της σκέφτονται να θέσουν αλλαγής ώρας του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Υπενθυμίζεται πως το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ αναβλήθηκε το προηγούμενο σαββατοκύριακο λόγω της απεργίας της ΠΝΟ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ