1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-02-2016 22:20

Φοίνικας προς σωματεία: «Να γίνει κλήρωση βορρά, νότου»

Η διοίκηση του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου με επιστολή που απέστειλε στα σωματεια μέλη της ΕΣΑΠ τους ζητάει την επανάληψη της κλήρωσης με κλήρωση μεταξύ των ομάδων βορρά - νότου. Η επιστολή της διοίκησης του Φοίνικα:
ΠΡΟΣ: α)Αθλητικά Σωματεία Μέλη ΕΣΑΠ

Β) ΔΣ ‘Ενωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Οπως σας είναι ήδη γνωστό η “κλήρωση” της ΕΟΠΕ για τήν διοργάνωση του Κυπέλου Ελλάδας Ανδρών 2016 ,έγινε μέσω υποκειμενικών και παράλογων Γεωγραφικών κριτηρίων ,που κανείς μας δεν γνώριζε εκ των προτέρων, καταλήγωντας έτσι σε μία μορφή ορισμού.

Η αιτίαση της περιστολής των εξόδων, με συνέπεια τόν άμεσο και έμμεσο ορισμό αγώνων της Γ΄Φάσης θεωρούμε ότι ήδη έχει βλάψει αρκετά τήν αξιοπιστία του θεσμού, διότι το Κύπελλο είναι ένας κατεξοχήν θεσμός των εκπλήξεων, και αυτό στο μέγιστο βαθμό στηρίζεται στήν κλήρωση του, και τα ζευγάρια που προκύπτουν ανά φάση.

Με σκοπό την διασφάλιση τής αξιοπιστίας του Ελληνικού Επαγγελματικού volley ζητούμε και από εσάς τα σωματεία μέλη του συνεταιρισμού μας να πάρετε θέση σχετικά με το εάν συμφωνείτε στήν παρακάτω πρότασή μας:

Να ζητηθεί μέσω κοινής Επιστολής μας, από την ΕΟΠΕ επανάληψη της κλήρωσης και παρότι δέν προβλέπονται Γεωγραφικά Κριτήρια στήν Γ.Φάση στην Ειδική Συμπληρωματική Προκήρυξη με Ημνια 25/11/2016 ,σεβόμενοι τήν πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία και μη θέλοντας να σας προβληματίσουμε με επιπλέον έξοδα, να οριστούν Γεωγραφικά Κριτήρια Βορράς –Νότος αλλά όλα τα ζευγάρια να προκύψουν με ΚΛΗΡΩΣΗ.

Η πρόταση μας αυτή εάν γίνει αποδεκτή, θεωρούμε ότι θα αποτρέψει τήν απαξίωση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας 2016 καθότι συμμετέχουμε με 12 ομάδες στήν Γ.Φάση από τίς συνολικά 16 ομάδες.

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς Το ΔΣ του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ