1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2016 20:48

Ο Φοίνικας αποκλείστηκε από το κύπελλο!

Με πρόφαση τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης έχουμε δει πολλές περικοπές και εκπτώσεις, αλλά εφέτος έχουν βγει τα μάτια μας με αυτά που κάνουν οι κλειδοκράτορες των διοργανώσεων.


Μετά το μόρφωμα στο σύστημα διεξαγωγής του Λιγκ Καπ από την ΕΣΑΠ όπου είχαμε μαζί και νοκ άουτ αγώνες και όμιλο όπου αγωνίστηκαν τελικά τρεις ομάδες με τον Φοίνικα να είναι διοργανωτής του φάιναλ-4 (που αναβλήθηκε) και να παίζουν δύο φορές Ολυμπιακός και Παναχαϊκή, έχουμε και την κλήρωση - ορισμό της Γ΄φάσης του κυπέλλου με πρόσχημα την αποφυγή μετακινήσεων. 

Όπως προκύπτει ο Εθνικός και η Ορεστιάδα αποδέχτηκαν να παίξουν μεταξύ τους για να μην φύγουν έξω από τον Έβρο. Οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης μαζι με τη Νίκη Αιγινίου θα παίξουν επίσης μεταξύ τους. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν βατούς αντιπάλους στην περιφέρεια κι έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Υπάρχει όμως και ο μεγάλος χαμένος και αυτός είναι ο Φοίνικας Σύρου. Εκεί που αδικείται ο Φοίνικας είναι ότι ΚΕΠ της ΕΟΠΕ τον έβαλε μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της περιφέρειας οπότε εξ ορισμού δεν υπήρχε περίπτωση να έχει μία καλύτερη τύχη παρά να αντιμετωπίσει μία ομάδα του κέντρου.

Ο Φοίνικας έπεσε πάνω στην Κηφισιά, έχασε το πλεονέκτημα της έδρας και είναι και η μοναδική που θα κάνει και τη δύσκολη μετακίνηση από και προς το νησί. Όλα αυτά την ώρα που ο Φοίνικας από οικοδεσπότης του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος του κυπέλλου και φυσικά λόγω των απεργιών των εργατοπατέρων του ελληνικού έθνους τιμωρείται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα σε απομόνωση και αγωνιστικό μαρασμό. Σημειώστε επίσης πως το φάιναλ-4 του κυπέλλου θα γίνει στη Ρόδο με συνδιοργανωτή την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που βλέπει τον εκπρόσωπο της να αντιμετωπίζεται ως την τελευταία τρύπα του ζουρνά.

Κι έτσι πορευόμαστε και προχωράμε σε μία σεζόν που στο όνομα της κρίσης γίνονται αυθαιρεσίες και οργανωτικά όργια που οι δυνατοί ενισχύονται και οι αδύνατοι αποκλείονται. Μορφώματα που προσβάλουν το κύρος των διοργανώσεων και του ίδιους του αθλήματος και που κάποια μέρα θα τα διηγούμαστε και σίγουρα θα γελάμα τρανταχτά.

Σας θυμίζουμε τα ζευγάρια του κυπέλλου: 

Γ΄φάση - 1η αγωνιστική
ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΟ Ορεστιάδας
ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
ΠΑΟΚ - Α.Σ. Άρης
Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας - Γ.ΣΛαμία
Α.Π.Σ. Κύζικος Νέα Περάμου - Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός 

 

 

V.N.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ