1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-01-2016 21:36

Ανδρεόπουλος: «Θέλουμε καρδιές και θύρες ανοιχτές»

O Παναθηναϊκός πήρε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Κηφισιά και ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε για το ματς, την απόκτηση ξένου ακραίου, αλλά και για την περιπέτεια που περνάει η Θύρα 13.
«Περάσαμε δύσκολη εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Σιμεόνοφ αλλά δείξαμε μαχητική ψυχή. Το θέλαμε πολύ να νικήσουμε. Η 4αδα είναι δύσκολο να έρθει αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Δεν έπαιξε καλά μόνο ο Σούρδι. Όλη η ομάδα έπαιξε και νίκησε. Όλοι οι αθλητές είναι γρανάζια μιας μηχανής που δουλεύει σκληρά. Στα πλάνα μας είναι η απόκτηση ενός ξένου ακραίου αλλά θέλουμε να πάρουμε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Επίσης θέλω να μιλήσω και για την περιπέτεια που περνάει ο σύλλογος με τη Θύρα 13. Η Θύρα 13 είναι μέσα στη καρδιά μας και οι καρδιές μας πρέπει να είναι ανοικτές. Οι πόρτες των γηπέδων δεν κλείνουν. Θέλουμε καρδιές και θύρες ανοικτές».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ