1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2016 23:35

Νίκολιτς: «Καλή ψυχολογία ενόψει Λιγκ Καπ»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη με 3-0 επί του Παμβοχαϊκού, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Φοίνικα Ντούσκο Νίκολιτς.
«Είναι μία σημαντική νίκη αλλά μαθηματικά δεν έχει τελειώσει το θέμα με την 4αδα. Είχαμε καλή τακτική, πιέσαμε τον αντίπαλο μας και μετά το 0-2 κάναμε ακόμα πιο εύκολο το έργο μας. Ο Παμβοχαϊκός είναι καλή ομάδα αλλά εμείς κάναμε καλή εμφάνιση. Είναι σημαντική νίκη όχι μόνο για το πρωτάθλημα αλλά και για την ψυχολογία μας ενόψει του Λιγκ Καπ που θα γίνει στην έδρα μας».

Ο Ιταλός πασαδόρος του Φοίνικα Ματέο Πάρις είπε: «Είμαι πολύ σημαντική νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ πως σιγουρέψαμε την είσοδο μας στην 4αδα. Στα δύο πρώτα σετ παίξαμε πολύ καλά. Στο 3ο σετ βελτίωσαμε την υποδοχή μας και ο Παμβοχαϊκός πιέστηκε και έκανε λάθη. Δείξαμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση για το Λιγκ Καπ».


Χριστόπουλος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα και για την κοιλιά που έχει κάνει η ομάδα την τελευταία εβδομάδα. Χάσαμε τους αυτοματισμούς, την ηρεμία στο παιχνίδι μας και κυρίως την αυτοπεποίθηση. Δεν είχαμε μπλοκ άμυνα που είναι το δυνατό μας σημείο. Ξεκινήσαμε για να μείνουμε στην κατηγορία και συζητήταμε για 4αδα. Η ομάδα πιέστηκε το τελευταία διάστημα και δεν ήταν έτοιμη για αυτό. Εχω κάνει εισήγηση στη διοίκηση για να υπάρξει κάποια βελτίωση αλλά όλα είναι θέμα διοίκησης».

Ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού Νικήτας Εφδραιμίδης είπε: «Δεν είχαμε τα μέταλο της ομάδας που θα κυνηγήσει την 4αδα. Μαθηματικά δεν χάθηκε τίποτα αλλά ρεαλιστικά η υπόθεση της 4αδας είναι πολύ δύσκολη. Αν δεν μάθουμε να προσαρμοζόμαστε στις δυσκολίες κάθιε αγώνα δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Συγχαρητήρια στη Σύρο για τη νίκη της».

3 σχόλια

  • Comment Link ΦΙΛΟΣ Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 18:36 posted by ΦΙΛΟΣ

    Δηλαδή η ευθύνη για την κοιλιά είναι της Διοίκησης? Δεν μας τα λες καλά κόουτς

  • Comment Link Montas Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 13:42 posted by Montas

    Δεν ξέρω αν ο Χριστόπουλος είναι καλός ή κακός προπονητής. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα τον κρίνω.
    Ωστόσο οι οδηγίες που δίνει στα τάιμ-άουτ είναι επιεικώς αστείες.
    Θυμάμαι σε ένα προηγούμενο αγώνα λέει στον Γκρόνβελτ "Εσύ, ανέβα για την υποδοχή" και συνεχίζει "Κάιο, εσύ θα πάρεις την επίθεση" και τέλος λέει στον Εφραιμίδη "Νικήτα, έτοιμος".
    Συγγνώμη, αλλά στις παιδικοεφηβικές ομάδες οι οδηγίες που μας έδιναν οι εκάστοτε προπονητές είχαν περισσότερη τακτική ανάλυση.
    Χάιλαιτ βέβαια η οδηγία που έδωσε σε ένα από τα τάιμ-άουτ του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. "Παιδιά τώρα φορτώνουμε από το σερβίς. Φορτώστε στο σερβίς". Χωρίς βέβαια να δείξει σε ποια ζώνη ή σε ποιον παίκτη συγκεκριμένα ήθελε να πάνε τα σερβίς.

  • Comment Link Φιλαθλος Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 09:24 posted by Φιλαθλος

    ....Αναλαμβανω την ευθυνη....σημαινει ...ΦΕΥΓΩ.....η ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ....ολο σου το μεγαλειο!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ