1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-01-2016 00:38

Ταρνατόρος: «Αυτή η διοργάνωση μας κάνει υπερήφανους»

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος παρακολούθησε την κλήρωση του Final 4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς» και δήλωσε.  


«Ο τίτλος είναι League Cup «Νίκος Σαμαράς» και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανένας μας. Κάθε φορά που μιλάμε για το League Cup έχουμε μια συγκίνηση. Αυτή η διοργάνωση είναι παιδί της λίγκας. Με την εξέλιξη των ετών ο θεσμός έχει μεγάλο κύρος. Οι ομάδες που συμμετέχουν, το βλέπουν με πολύ σοβαρότητα και οι ομάδες που αναλαμβάνουν αυτό το θεσμό δείχνουν οργανωτική σοβαρότητα.

Η Σύρος είναι συνυφασμένη με το βόλεϊ. Είναι το νησί του βόλεϊ. Οι άνθρωποι ασχολούνται με το βόλεϊ, αγαπάνε το άθλημα και έχουν αποδείξει ότι κάνουν πολύ καλές διοργανώσεις. Για αυτό αποφασίσαμε να αναθέσουμε στη Σύρο τη διοργάνωση για δεύτερη φορά μέσα σε μια πενταετία. Ελπίζουμε ότι θα υπάρχει υψηλό επίπεδο αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό. Γιατί θα γίνουν και κάποιες εκδηλώσεις πριν από το Final 4 τις οποίες για τις εξηγήσει ο κύριος Λεονταρίτης, οι οποίες μας κάνουν υπερήφανους».

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και οικοδεσπότης του φάιναλ-4 Γιώργος Λεονταρίτης που μαζί με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ βρέθηκε στο στούντιο δήλωσε: «Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα αναδειχτεί και πάλι η πρωτεύουσα του βόλεϊ καθώς θα διοργανώσει εφέτος και το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ στη Σύρο και το φάιναλ-4 του Κυπέλλού ανδρών στη Ρόδο. Χαίρομαι που το Λιγκ Καπ έχει πάρει αυτή την ανοδική πορεία. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρουσιάσουμε μία ακόμα γιορτή για το βόλεϊ. Προσκαλώ όλους τους φίλους του βόλεϊ να έρθουν στη Σύρο. Στο φάιναλ-4 που έγινε πέρυσι στη Σύρο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού βρίσκονταν πλάι πλάι στην εξέδρα και απόλαυσαν υψηλού επιπέδου θέαμα. Αυτές το μοντέλο προωθεί εδώ και χρόνια η Σύρος. Επίσης θα γίνουν και παράλληλες εκδηλώσεις όπως το Gala του βόλεϊ στο ιστρικό θέατρο Απόλλων. Σκοπός είναι να πετύχουμε οργανωτικά και μετά το τέλος της σεζόν να ανακαινίσουμε το «Δημ.Βικέλας» με σκοπό να έχει χωρητικότητα 1.700 θέσεις και οι εργασίες να έχουν περατωθεί τον προσεχή Οκτώβριο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ