1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-01-2016 19:23

Ο Παμβοχαϊκός μοίρασε... χαμόγελο

Για άλλη μια φορά ο Παμβοχαϊκός και οι παίκτες του έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο με την ευκαιρία των εορτών και της Πρωτοχρονιάς.

        
«Μέσα στο πνεύμα των ημερών και συναισθανόμενοι την ιδιαιτερότητα των ημερών ,με πρωτοβουλία του προπονητή της ομάδας κ.Χριστόπουλου ,οι αθλητές της ομάδας συνοδευόμενοι από μέλη της Διοίκησης και τον προπονητή τους επισκέφθηκαν την Τετάρτη 30/12/2015 το χωριό του  Χαμόγελου του Παιδιού στην Αρχαία Κόρινθο.Στο χωριό ξεναγήθηκαν από τους υπευθύνους ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Χαμόγελου του Παιδιού αντάλλαξαν απόψεις , ευχές και προσέφεραν τα δώρα τους στα παιδιά του χωριού.   Επίσης έδωσαν την υπόσχεσή τους σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του χωριού ότι θα πραγματοποιήσουν  στο μέλλον και άλλες εκδηλώσεις και δράσεις προκειμένου να συμβάλλουν στο μεγάλο και αξιέπαινο έργο που επιτελείται στο Χαμόγελο του Παιδιού.                                                                                                                               

Νομίζουμε ότι τέτοιες ενέργειες και μάλιστα μέσα από συλλογικότητες συμβάλλουν τα μέγιστα στην διαμόρφωση μιας κοινωνικής αλληλεγγύης που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε στην εποχή μας. Τέλος το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει την βιοτεχνία ΠΡΕΔΑΡΗ για την μεγάλη της συμβολή με ρουχισμό που προσφέρθηκαν στο Χαμόγελο», αναφέρει ο σύλλογος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ